Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Október 22. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kiütéses győzelem

Kiütéses győzelem

Kiskunfélegyházi HTK II. – Jakabszállás KSE 5-1 (2-0)

Érvényesítette a papírformát, 5-1-re legyőzte a sereghajtó Jakabszállás KSE-t a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgóbajnokság 11. fordulójában - adta hírül a Félegyházi Közlöny. A dobogóért harcban lévő KHTK II. bő félórát követően szerezte meg a vezetést, a második félidőben kiütötte ellenfelét.

A Kerekegyháza SE ellen elveszített rangadót követően győzelemre tört hazai pályán a harmadik helyen álló Kiskunfélegyházi HTK II. Ellenfele a Jakabszállás KSE még nem szerzett pontot a szezon során, az erőviszonyokat figyelembe véve félegyházi sikerre lehetett számítani.

A vendégek szervezetten védekezve a 34. percig őrizték meg kapujukat a góltól, ekkor Medgyesi László találatával a KHTK II. került előnybe. A vezetés az első félidő hajrájában Cseh Dánielnek köszönhetően kettőre nőtt, biztos félegyházi előnnyel mentek szünetre a csapatok. (2-0)

A jakabszállásiak mindent megtettek a szépítő gól eléréséért, de a félegyházi kapuban Kovács László jól védett, nem egyszer bravúrosan hárított.

Helyzetkihasználásban a KHTK II. ellenfele fölé nőtt, gyors akciókkal többször is helyzetbe került, amelyekből további gólokat szerzett. Páli László duplájával egy óra játékot követően 4-0-ra alakult az állás, majd pedig a hajrában Valkovics Gábor is meglőtte szokásos gólját. (5-0)

A vendégek Mihócsa Csaba buta szabálytalansága miatt a 65. perctől emberhátrányban játszottak, ennek ellenére az utolsó percekben sikerült szépíteniük, Gaál Márk távoli lövése állította be az 5-1-es végeredményt.

Győzelmével a KHTK II. a Kerekegyházi SE mögött a második helyre zárkózott fel a tabellán.

Értékelés:

Nádasdi Péter (vezetőedző, Kiskunfélegyházi HTK II.)

A múlt heti fájó vereséget követően javítani akartunk, a Kerekegyháza ellen rangadót veszítettünk most sikerült kiütéssel győznünk. A Jakabszállás KSE jobb csapat, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Támadásban hatékonynak bizonyultunk, az első gólt követően eldöntöttük a találkozót.

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 11. ford. 10. 21.

Kiskunfélegyházi HTK II. – Jakabszállás KSE 5-1 (2-0)

Gólszerzők: Medgyesi László 34. p., Cseh Dániel 37. p., Páli László 55. p., 60. p., Valkovics Gábor 80. p., ill. Gaál Márk 83. p.,

Piros lap: Mihócsa Csaba 65. p. (Jakabszállás)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.