Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 27. 18:16, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kiss Anna optimistán várja a közelgő világbajnokságot

Kiss Anna optimistán várja a közelgő világbajnokságot

Megkezdődött az őszi szezon a bikini fitneszmodellek számára, a 24 esztendős Kiss Anna pedig egy kemény felkészülési időszak után immáron két eredményes verseny van túl.

„Október 2-án Pécsen részt vettem a INBA (Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség – szerk.) versenyén, mindenképp meg szerettem volna mérettetni magam a FitParádé előtt – árulta el Kiss Anna a Prémium Média & Sport Management Zrt. érdeklődésére. – Ha egymást követő versenyek vannak, akkor a végére sokkal élesebb a forma, hiszen már túlvagyunk egy, két, három vízhajtáson” – tette hozzá a Prémium, illetve a Myprotein által támogatott sportoló, aki a sportmodell kategóriában második, a magasság szerintiben pedig első lett.

„A FitPardédén két külön verseny volt, szombaton a Fitmodel World szabadidős versenyen a magasság kategóriában második lettem. Vasárnap volt az NPC regionális, illetve pro kvalifikációs versenye, itt sikerült elhoznom egy harmadik, egy negyedik és egy ötödik helyezést. Ennek nagyon örülök, mert nagyon erős volt a mezőny. Nehezen indult be a diétám, még az is megfordult a jelemben, hogy kihagyom az őszi versenyidőszakot, ennek fényében nagyon elégedett vagyok” – folytatta Kiss Anna, aki még június 5-én kezdte meg a versenyfelkészülést.
„Az első pár hétben heti négy helyett öt edzésem volt, aztán amikor szükségesnek láttuk, július vége tájától a kardió edzéseim is beléptek, a végén már napi három edzésem volt – egy súlyzós és két kardió. Korábban covidos voltam, a betegség miatt sok edzés kimaradt, ezért kellett szigorúbb edzéshez folyamodni” – magyarázta a fiatal sportoló, aki arról is szót ejtett, egy speciális diétával hozta magát formába.



„Flexibilis diétával készültem, így nem csak csirkét, rizst és uborkát ettem. Egy applikációval számoltam a tápanyagokat, fogyasztottam tejterméket, mindenféle zöldségeket, olyan dolgokat is, amiről azt gondolná az ember, hogy nagyon mumus – legalábbis a testépítők világában. Ez egy új dolog itthon, de megvolt az a kalóriadeficit, ami kell a fogyáshoz és a szálkásításhoz. Persze, ahogy közeledünk a versenyekhez úgy szűkül az ételek köre, olyankor a jól bevált dolgok kerülnek előtérbe.”

Kiss Anna egy éve váltott edzőt, azóta a Hammertime Bikini Teamben versenyez. „Németh Rékának nagyon sokat köszönhetek, nagyon tudatosan fel volt építve a felkészülésem mind edzés mind étkezés terén” – mondta Anna, aki jövő héten Romániába utazik, ahol az INBA világbajnokságán vesz majd részt.



„Sosem képviseltem még világversenyen Magyarországot, ez egy nagyon jó érzés lesz. Jó eséllyel, reményekkel telve indulok, szeretnék dobogóra állni, de ez majd függ a mezőnytől is” – tekintett előre Anna, aki sosem unatkozik, hiszen az élsport mellett értékesítő egy pénzügyi intézetnél, emellett pedig marketing mesterképzésre jár az ELTE-re.

Kiss Anna a világbajnokság után a Superbodyn is el fog indulni, aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés. „Tavasszal biztosan nem fogok színpadra lépni, szükségem van egy kis pihenésre. Szeretnék majd a munkámra, az egyetemre és a magánéletemre, illetve a fejlődésre koncentrálni” – zárta szavait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára