Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Augusztus 26. 08:30, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak

Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak

Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert – mint mondta – manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az önkormányzati választáson.

Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert – mint mondta – manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az októberi önkormányzati választáson.

Kapus Krisztián hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy általa teljes terjedelmében nem ismert, manipulált hangfelvételekkel keresték meg őt, és ezekkel zsarolják, hogy lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől. Hozzátette, nem ez az első eset, hogy megpróbálják megzsarolni, lejáratni.
“Bárki is áll a háttérben, visszautasítok minden ilyen jellegű módszert” – mondta a kiskunfélegyházi polgármester, közölve, hogy feljelentést tesz az ügyben, a zsarolásnak pedig nem enged, indul az önkormányzati választáson.
A hangfelvételek tartalmát firtató kérdésre azt válaszolta: azokat teljes terjedelmében nem ismeri, csak kis részletekből tudja, hogy a felvételek manipuláltak.
Kapus Krisztián a tájékoztató után kérdésre válaszolva azt nem kívánta elárulni, hogy kik állhatnak az akció mögött, de hozzátette, ha folytatják a zsarolást, nyilvánosságra hozza, kik lehetnek az illetők, akik között szerinte politikusok is vannak.

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit