Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2014. Augusztus 26. 08:30, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak

Kiskunfélegyházi polgármester: manipulált felvételekkel zsarolnak

Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert – mint mondta – manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az önkormányzati választáson.

Rendőrségi feljelentést tesz Kiskunfélegyháza fideszes polgármestere, mert – mint mondta – manipulált hangfelvételekkel zsarolják, és arra próbálják rávenni, hogy lépjen vissza az indulástól az októberi önkormányzati választáson.

Kapus Krisztián hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy általa teljes terjedelmében nem ismert, manipulált hangfelvételekkel keresték meg őt, és ezekkel zsarolják, hogy lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől. Hozzátette, nem ez az első eset, hogy megpróbálják megzsarolni, lejáratni.
“Bárki is áll a háttérben, visszautasítok minden ilyen jellegű módszert” – mondta a kiskunfélegyházi polgármester, közölve, hogy feljelentést tesz az ügyben, a zsarolásnak pedig nem enged, indul az önkormányzati választáson.
A hangfelvételek tartalmát firtató kérdésre azt válaszolta: azokat teljes terjedelmében nem ismeri, csak kis részletekből tudja, hogy a felvételek manipuláltak.
Kapus Krisztián a tájékoztató után kérdésre válaszolva azt nem kívánta elárulni, hogy kik állhatnak az akció mögött, de hozzátette, ha folytatják a zsarolást, nyilvánosságra hozza, kik lehetnek az illetők, akik között szerinte politikusok is vannak.

Forrás: MTI

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 18:05, vasárnap | Belföld

Magyarországon is érzékelték a tongai vulkánkitörés hatását

Magyarországon is érzékelhető volt a Tonga közelében történt tenger alatti vulkánkitörés okozta légköri nyomásváltozás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a Facebook-oldalán.

2022. Január 16. 17:57, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

Évközi 2. vasárnap – 2022. január 16.

2022. Január 16. 17:06, vasárnap | Sport

Szoboszlai megsérült, több hetet is kihagyhat

Sajtóértesülések szerint akár egy hónap kihagyás is várhat Szoboszlai Dominikra, az RB Leipzig magyar válogatott futballistájára.

2022. Január 16. 16:02, vasárnap | Belföld

Ittasan ült volán mögé, szembe ment a forgalommal

Előállították a rendőrök azt a sofőrt, aki a forgalommal szemben ment az M30-as autópályán Szikszó közelében, ráadásul ittasan.