Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2019. Szeptember 06. 12:25, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

Kiskunfélegyházán állomásozott a Coop Rally

Kiskunfélegyházán állomásozott a Coop Rally

A Coop Rally résztvevőit szeptember 4-én Kiskunfélegyházán az Ipari Parkban a Langaléta Garabonciások fogadták és invitálták a konferenciasátorba és a termékkiállításra.

A COOP üzletlánc a hazai élelmiszertermelés elkötelezett támogatójaként a korábbi évek hagyományait követve immár 14. alkalommal szervezte meg a minőségi, magyar élelmiszer-előállítást és termékeket középpontba állító Coop Rallyt.

A verseny alkalmával minden alkalommal a COOP beszállító partnereivel összefogva hívja a figyelmet az ország élelmiszeriparának ma is élő értékeire, a hazai gyártás megtartásának és erősítésének fontosságára. A cél a tradíciókra épülő korszerű és versenyképes élelmiszer-előállítás bemutatása. A rally 2006-ban indult útjára és napjainkig 111 Magyarországon működő gyártót és forgalmazót mutatott be.

Az idei verseny résztvevői Kelet-Magyarország vidékeit járták be, és a régió gyártó és forgalmazó központjait keresték fel.

A kiskunfélegyházi Integrál Zrt. a második megállója volt a szeptember 4-5-én Szegedről induló és Hajdúszoboszlón véget érő Coop Rally-nak. A Dr. Horváth Sándor és Dobosné Németh Otília által alkotott csapat első alkalommal indult ezen a versenyen.

A sajtókonferencián Dr. Horváth Sándor az Integrál Zrt. elnök-vezérigazgatója, Kovács Ernő a Bács-Kiskun megyei Kormányhivatal megbízottja, Kelemen János a Coop Zrt. igazgatóságának tagja, Zsígó Róbert az élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár és Csányi József, Kiskunfélegyháza polgármestere tartott rövid előadást, majd ezt követően a megjelentek feltehették kérdéseiket.

A verseny minden állomásán az adott üzem saját termékeivel kínálta az érkező vendégeket. Kiskunfélegyházán igazi különlegességek kerültek asztalra, mint például libamájas falatkák ill. libatepertős szendvicsek, melyeknek igen nagy sikere volt nemcsak az autósok, hanem a sajtó körében is.

(Képek: Fábián Adrienn - infokiskunfelegyhaza.hu)

Címkék: Coop Rally

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 10. 11:19, péntek | Helyi

Áder János: Életet mentünk, ha húsvétkor is betartjuk a korlátozásokat, ha türelmesek vagyunk

Húsvét ünnepén évek, évtizedek, nemzedékek óta éljük át ugyanazt a misztériumot.

2020. Április 10. 09:32, péntek | Helyi

Lezárják a Tőserdőt húsvét hétvégéjére

2020. április 10-én 12:00 órától 2020. április 13-án 24:00 óráig a tőserdei Holt –Tisza part lezárásáról intézkedem - írja Lakitelek weboldalán a település polgármestere, Madari Róbert.

2020. Április 10. 09:29, péntek | Helyi

Szavakkal leírhatatlan fájdalmaim voltak

Felgyógyult egy kecskeméti férfi a koronavírusból. (Videoval)

2020. Április 10. 09:08, péntek | Helyi

Elmaradt a húsvéti roham

A járványhelyzet felforgatta a vásárlási szokásokat az elmúlt másfél hónapban.