Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2018. Augusztus 19. 14:36, vasárnap | Helyi
Forrás: HIROS

Kisgyermek is megsérült a lajosmizsei balesetben

Kisgyermek is megsérült a lajosmizsei balesetben

Hatan sérültek meg, köztük egy 5 éves gyermek is, amikor két személyautó ütközött össze az 5-ös főúton Lajosmizse határában vasárnap.

Két személygépkocsi karambolozott az 5-ös főúton, Felsőlajos külterületén. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és biztosították a helyszínt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. augusztus 19-én 10 óra 50 perc körül az 5-ös számú főút 65-ös kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A főváros felé haladt a Volkswagen, amikor megállt előtte egy másik autó, ami leakart kanyarodni. A Volkswagen vezetője ezt későn vette észre, és hogy elkerülje az ütközést, jobbra rántotta a kormányt, de az útpadkán megcsúszott és áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy Suzukival. Az ütközéstől a Suzuki fejtetőn állt meg, míg a Volkswagen az útszéli árokba csapódott. A balesetben összesen hatan sérültek meg, a Suzukiban 2 férfi és 2 nő, míg a másikban egy ötéves kisgyermek és édesanyja, a mentők mindannyiukat kórházba szállították. A főút ezen szakaszát több órára teljesen lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

(Forrás: HIROS)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 15:32, kedd | Helyi

Vasárnap lesz a augusztusi vásár Félegyházán

2022. Augusztus 08. 16:29, hétfő | Helyi

Ezek teljesen megőrültek?

Hát persze, hogy igen! És hogy melyik hajó süllyed el először, az augusztus 13-án a hartai Dunaparton, az Őrült Hajók Versenyén kiderül!

2022. Augusztus 08. 15:12, hétfő | Helyi

Változott a hulladékudvar nyitvatartása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. augusztus 2-től a kiskunfélegyházi Csongrádi úti hulladékudvar (vásártér mellett) az alábbiak szerint tart nyitva:

2022. Augusztus 08. 12:16, hétfő | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.