Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Május 05. 15:07, szerda | Belföld
Forrás: mti

Kisfilm készült a biztonsági szabályokról

Kisfilm készült a biztonsági szabályokról

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a következő napokban intenzív oktató kampányt folytat egy kisfilm segítségével, hogy mindenki megismerje a biztonságos utazás szabályait - közölte az MTÜ kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a négymilliomodik védőoltás beadásával újabb lépcsőfokhoz érkezett az ország a koronavírus elleni küzdelemben: újraindulhattak a belföldi utazások, újra fogadhatnak vendégeket a szállodák és az éttermek. A biztonság továbbra is elsődleges, ezért a legfontosabb szabályokat az ügynökség Győrfi Pál segítségével egy online kisfilmben gyűjtötte össze és mutatja be.

Az online kisfilm ismerteti, hogy milyen szabályokra kell figyelniük a szálláshelyen, éttermekben, vagy éppen a sportlétesítményekben. A kisfilm a különböző online platformokon, szakmai szövetségek közvetítésével és a Magyar Turisztikai Ügynökség weboldalán lesz látható, valamint a https://youtu.be/ZvHZasP9rvU oldalon tekinthető meg.

Címkék: film, kisfilm, szabályok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.