Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2012. Március 06. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

Kirúgták! Külföldre menekül a szégyen elől a VV5 pornósa

VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz.

Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

A ValóVilág ötödik szériájából megismert játékosok közül leginkább a nyertesnek, Attilának fut a szekere. Vera arról panaszkodott a bulvársajtónak, hogy neki egyáltalán nincsenek fellépései, pedig egy albérlet fenntartásával és egy autó hitelének törlesztőrészletével is meg kell küzdenie hónapról hónapra. Az érzékeny lelkű lány fejében korábban meg sem fordult, hogy a ValóVilág után közvetlenül padlóra kerülhet.

- Nincsenek fellépéseim, nem hívnak sehová. Megmondom őszintén, nem erre számítottam. Folyamatosan a képernyőn voltam, ehhez képest most senki sem kíváncsi rám - kezdte az Új Ásznak az egykori villalakó, akinek már arra sincs pénze, hogy a jövő hónapban kifizesse az autójára felvett hitelét.

- A munkahelyemről elbocsátottak, haknijaim nincsenek. Albérletet kell fizetnem és 60 ezer forint hiteltörlesztést. Még egy hónapig el tudom magam tartani, de utána elképzelésem sincsen, hogy mi lesz velem. A családom segítsége nélkül nincstelen lennék - panaszkodott Vera, aki bizonytalan helyzete miatt még az udvarlók közeledését sem tudja komolyan venni.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.