Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Március 17. 13:16, kedd | Kék hírek
Forrás: Police.hu

Kirabolták és megverték

Kirabolták és megverték

A gyanúsítottak egy nem létező tartozásra hivatkozva bántalmazták és kirabolták a sértettet.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 30-án 22 óra 45 perckor a sértett tiszakécskei otthonában egy ismeretlen személyazonosságú férfi és egy nő pénzt követelt egy tartozásra hivatkozva. Miután a sértett közölte, hogy nincs pénze, az ismeretlen tettesek megverték, majd kutatást végeztek a lakásban, ahonnan többek között készpénzt, mobiltelefont, szerszámokat és kerékpár izzókat vittek magukkal.

A tiszakécskei nyomozók az adatgyűjtések eredményeképpen beazonosították és elfogták K. Zoltán 35 éves és D. Annamária 22 éves helyi lakost. A nyomozás során beszerzett információk szerint K. Zoltán a bűncselekmény elkövetése során a sértett, illetve a nyomozók megtévesztése céljából szándékosan olyan becenevet használt, amellyel a helyi lakosok egy másik férfit azonosítanak. A megalapozott gyanú szerint a terhelteknek nem állt fenn követelése a sértettel szemben. Az eljárás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A tiszakécskei rendőrök házkutatás során megtalálták és lefoglalták ez eltulajdonított tárgyak egy részét.

A nyomozók rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a páros ellen, melyet a napokban befejeztek. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldik meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.