Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2011. November 02. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

A sztár szóvivője megerősítette hogy, Hugh Grant-nek néhány napja kislánya született. Hogy ki az anya, titokban tartják. A találgatások beindultak, lehet, hogy egy kínai nőről van szó.

"Hugh nagyon boldog, boldogabb már nem is lehetne. Az anyával, akinek nevét titokban kívánják tartani, minden részletet tisztáztak, jó viszonyban vannak, de nem élnek együtt. Abban maradtak, hogy a hölgy nevét nem hozzák nyilvánosságra." A találgatások nyomban beindultak. Az egyik verzió szerint a gyerek anyja Tingian Hong kínai színésznő, akivel az év elején gyakran randizott a híres színész. Hollywoodban viszont azt állítják, hogy a kismama abszolút civil és a kisbaba csupán egy futó kaland életre szóló gyümölcse. "Hugh nagyon-nagyon boldog és vállalja a babát, bár az édesanyával nem fognak együtt élni." - zárta rövidre a dolgot a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.