Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2011. November 02. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

Kínai nő szült gyereket Hugh Grant-nek

A sztár szóvivője megerősítette hogy, Hugh Grant-nek néhány napja kislánya született. Hogy ki az anya, titokban tartják. A találgatások beindultak, lehet, hogy egy kínai nőről van szó.

"Hugh nagyon boldog, boldogabb már nem is lehetne. Az anyával, akinek nevét titokban kívánják tartani, minden részletet tisztáztak, jó viszonyban vannak, de nem élnek együtt. Abban maradtak, hogy a hölgy nevét nem hozzák nyilvánosságra." A találgatások nyomban beindultak. Az egyik verzió szerint a gyerek anyja Tingian Hong kínai színésznő, akivel az év elején gyakran randizott a híres színész. Hollywoodban viszont azt állítják, hogy a kismama abszolút civil és a kisbaba csupán egy futó kaland életre szóló gyümölcse. "Hugh nagyon-nagyon boldog és vállalja a babát, bár az édesanyával nem fognak együtt élni." - zárta rövidre a dolgot a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.