Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi
Forrás: batthyanysuli.hu

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

Rabi Anna a Bácsvíz KVSC versenyzője, a Batthyány Lajos Általános Iskola 5.a osztályosa lehetőséget kapott, hogy a hétvégén Egerben, a Bitskey Aladár Uszodában az ifjúsági korosztályos uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon megmérettesse magát. Jelenleg serdülőkorú versenyzőként számára ez egy magasabb korosztályban történő versenyzést jelentett, így a cél elsősorban a saját időeredményeinek javítása volt.

Anna a hétvége folyamán több egyéni csúcsot is úszott:

  • 100 m uszonyos gyors: 1:00.87
  • 50 m felszíni úszás: 24.93
  • 100 m felszíni úszás: 54.80

Az egyéni versenyszámok mellett lehetőséget kapott, hogy bizonyítson a 4x200 m női ifjúsági felszíni váltó tagjaként, ezzel hozzájárulva a váltó sikeréhez. A váltó tagjai: Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda, Rabi Anna. A csapat ifjúsági korosztályos országos bajnok lett, gratulálunk a váltó tagjainak és a Bácsvíz KVSC minden versenyzőjének.

Felkészítő edzők: Juhos Gergely, Szabó László, Jaksa Milán, Bács Ferenc


Forrás: Rabi-Dányi Zita, batthyánysuli.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)