Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Június 12. 17:26, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

Kihíváson viaskodtak a Koppányok

2018. június 10-én Gyulán a Termál Campingben versenyeztek a Turul Koppányok, ahol 10 fővel képviselték a városunkat.

Immár második alkalommal rendezte meg a Gyulai Kerecsényi László Íjász Egyesület a 143 lövéses Kihívás versenyét. A verseny különlegessége a kihívás, mert a szokásos versenyektől eltérően, itt két különböző versenyt kell közvetlenül egymás után végiglőni. A 143 lövéses pálya egy 21 célos egy körös 63 lövéses történelmi versenyből és egy 20 célos 80 lövéses pályaíjász versenyből épül fel. Nagy állóképességet és türelmet igényel ennek a versenynek a fegyelmezett végig lövése. Az előző napok és az aznap reggeli borús, felhős idő ellenére napközben már ragyogó idő volt, de a Termál Camping árnyas fái alatt viselhető volt az erős napsütés. A repülőrajtos verseny a két pályán gördülékenyen, súrlódásmentesen zajlott, kora délutánra végeztek az első csapatok, és így volt lehetőség az eredményhirdetésig egy kis pihenésre, más csapatok tagjaival beszélgetésre.

A következő eredmények születtek:

Vadászreflex íj kategóriában, Tamáskovics Gyula és Kis Mónika 1. lett.
Pusztai íj kategóriában: Berente Imréné 1., Dinnyés Gyula 2. helyezést ért el, Szeibert Imre, Szólya Imre, Boldog Bence, Kiss László és Csányi József a középmezőnyben végeztek.


A Koppányok következő versenye a június 17-i DAR TVS 4. állomása lesz Hetényegyházán, a Koppányok aktív közreműködésével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.