Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2013. Április 19. 14:35, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kigyulladt a Városháza díszterme

Kigyulladt a Városháza díszterme

Gyertyától kapott lángra délelőtt a Városháza dísztermének egyik függönye, egy ember pedig eltűnt a füstben

Gyertyától kapott lángra délelőtt a Városháza dísztermének egyik függönye, egy ember pedig eltűnt a füstben – legalábbis ez volt a forgatókönyve annak a helyismereti gyakorlatnak, melyet ma (április 19-én) tartott a Kiskunfélegyháza Hivatásos Tűzoltóparancsnokság. A tűzoltók három szerkocsival érkeztek a helyszínre, kimentették a füstben eltűnt személyét és lokalizálták a tüzet.

Homoki-Szabó Tibor törzsőrmester, parancsnokhelyettes kérdésünkre elmondta, a gyakorlatokat kötelező jelleggel írja elő a Bács Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Idén a félegyházi tűzoltók húsz ipari üzemben és közintézményben tartanak, helyismereti, illetve szituációs gyakorlatot. A helyismereti gyakorlat lényege, hogy az állomány megismerje, elsajátítsa a környékünkben található létesítmények, ipari üzemek felépítését, az ott lévő veszélyes anyagokat, a beavatkozás módját, taktikáját. Egy ilyen gyakorlatra került sor ma a Városházán, mely összességében sikeresnek mondható.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

Átadták az Ipari Park II. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

2020. November 25. 09:20, szerda | Helyi

Ezeket a tisztítószereket soha ne keverjük

Most, hogy egy világméretű járvánnyal küzdünk, még a szokásosnál is kiemeltebb figyelmet kap a fertőtlenítés és úgy általában a takarítás.

2020. November 25. 08:58, szerda | Helyi

Horrorvideót tett közzé a Nébih

Azonnal felfüggesztették a csongrádi sütőipari üzemet.