Városlista
2021. március 7, vasárnap - Tamás

Hírek

2020. Április 08. 09:07, szerda | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Kiemelt fontosságú munkát végeznek a Petőfiszállási Konyhán

Kiemelt fontosságú munkát végeznek a Petőfiszállási Konyhán

Naponta többszáz adag egyszeri meleg ételt készítenek más település szociális intézményeinek ellátását is biztosítva a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulás révén.

A Petőfiszállás Önkormányzat konyhája a mostani rendkívüli helyzetben is üzemel, szigorított higiéniai előírások betartása mellett a legnagyobb odafigyeléssel.

Naponta többszáz adag egyszeri meleg ételt készítenek más település szociális intézményeinek ellátását is biztosítva a Szegedi Kistérségi Többcélú Társulás révén. Petőfiszállás településen működik a szociális-, és a gyermekétkeztetés is, valamint a 70 éven felettiek köréből új étkezők is igényeltek ebédet az utóbbi hetekben.

A fegyelmezett munkarend, a fokozott előírások és a feszített időkeretek mellett is mindennap tápláló és ízletes menüt készítenek a konyhai dolgozók. A heti menü összeállításánál Tápay Tünde intézményvezető igyekszik változatosan, az éppen idényszerű alapanyagok felhasználásával megtervezni az adott hetet.

Köszönjük nekik az áldozatos munkát, hiszen az étkeztetés biztosítása kiemelten fontos a jelenlegi helyzetben különösen az idősek ellátása során.

(Képek és cikk forrása: petofiszallas.hu)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 06. 19:47, szombat | Helyi

Otthonfelújítás kicsit másképpen

Magukat vállalkozónak állította be, és így vitt el közel 730 ezer forint értékű terméket a házaspár. Végül saját lakásukat újították fel.

2021. Március 06. 10:38, szombat | Helyi

A sokat mobilozó gyerekek figyelmi fókusza eltér a megszokottól

A digitális eszközök használata megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk, ez a hatás gyerekeknél különösen markáns lehet.

2021. Március 06. 07:05, szombat | Helyi

Itt olvashatja az összes szabályt a hétfőn életbe lépő szigorításokról

Megjelent a Magyar Közlönyben a hétfőtől életbe lépő szigorításokról szóló rendelet. A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben foglalta össze a legfontosabb változásokat.