Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2014. December 09. 08:35, kedd | Helyi
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem

Kiégett egy hobbi ház Selymesben

Kiégett egy hobbi ház Selymesben

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába egy tűzesettel és négy műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Kecskemét, Szent László körút és az 5-ös főút kereszteződésében két személygépjármű ütközött hétfőn délután. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és kézi erővel kiemelték az egyik személygépjármű utasát, akit átadtak a mentőnek.

Az 5-ös főút 72-es kilométer szelvényénél egy személygépjármű árokba borult fejjel lefelé hétfőn délután. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személygépjárművet. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn délután Kiskunfélegyháza, Selymes dűlőben egy harminc négyzetméteres, palafedésű, beton födémes, tégla falazatú hobbi ház égett. Az épület tetőszerkezete két négyzetméteren károsodott, a belseje teljesen kiégett. Az épületben nem tartózkodtak. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy darab propán-bután gázpalackot hoztak ki, amit hőhatás nem ért, majd a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották.

Hétfőn összesen két esetben kérték Bács-Kiskun megye tűzoltó egységeinek segítségét felhalmozódott, nagy mennyiségű víz eltávolításához. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért