Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Október 28. 09:38, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kialakult a bizottsági struktúra

Kialakult a bizottsági struktúra

Az október 22-i alakuló testületi ülésen Kiskunfélegyháza Város Képviselő-testülete megalkotta a Szervezeti és Működési Szabályzatát, majd megválasztotta az abban meghatározott bizottságok elnökeit és tagjait.

A gazdasági bizottság elnöke Gyenes Attila lett, képviselő tagok: Horváth Gábor, Horváth Tamás, Szamosi Endre és Ván Jenő, nem képviselő tagok dr. Szalai Zsolt és Retkes Illés.

A Művelődési és Szociális Bizottság elnöke dr. Ónodi Izabella, képviselő tagok: Dongó József és Kiss Ákos Csaba, nem képviselő tagok: Eszik Bence és Rosta Szabolcs.

Jogi Bizottság elnöke dr. Réczi László, képviselő tag: Kapus Krisztián és Szamosi Endre, nem képviselő tagok: Csáki Norbert és Rátkai Sándor.

Városüzemeltetési Bizottság elnöke Bense Zoltán, képviselő tag: Jankovszki Zoltán és Kollár László, nem képviselő tagok: Faragó János és Számel Lászlóné.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete alpolgármesternek Balla Lászlót, valamint társadalmi megbízatással Rosta Ferencet, a Móra Ferenc Gimnázium igazgatóját, tanácsnoknak Szamosi Endre képviselőt választotta meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben