Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. November 29. 15:18, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Kiadós csapadékra kell számítani

Kiadós csapadékra kell számítani

Az elkövetkező napokban havas eső, hó bárhol kialakulhat, a hőmérséklet maximum + 3 és +4 Celsius fokig emelkedik - olvasható a koponyeg.hu előrejelzésében.

Csütörtökön a nap első felében borult időre számíthatunk többfelé kiadós csapadékkal: nagyrészt eső lesz, de az ÉNy-i, É-i tájakon havas eső, hó is hullhat. Az északi hegyeinkben jelentős (10-20 cm) hóréteg alakul ki. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik, a hőmérséklet 0 és +8 fok között alakul (DK-en lesz a legenyhébb idő).

Pénteken változóan felhős, főleg északon tartósabban párás idő valószínű, csapadék nem lesz. Reggel mindenhol fagyni fog, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton megnövekszik a felhőzet, és DK felől szórványosan alakul ki havas eső, hó. Az északi szél erős lesz. Reggel -1, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap délelőtt erősen felhős, délután borult lesz az ég, főleg a déli óráktól van esély havazásra (1-5 cm). A légmozgás erős marad, a csúcsérték -1 és +3 fok között várható.

Hétfőn szakadozik a felhőzet, de marad a borongós idő. Elszórtan fordulhat elő hózápor, havas eső. Erős lesz a nyugati, északnyugati szél, reggel -4, délután +2 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Címkék: eső, fagy, hideg, időjárás, köd, pára

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak: