Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 09. 07:36, vasárnap | Helyi
Forrás: Varga Ferenc

KHTK győzelem a szomszédvári rangadón

KHTK győzelem a szomszédvári rangadón

A félegyháziak folytatták jó sorozatukat.

Az előző fordulóban mindkét csapat nyerni tudott, így várható volt, hogy egy jó mérkőzést láthatnak a drukkerek. A félegyháziak folytatták jó sorozatukat, és a Kunszállás ellen is begyűjtötték a három pontot.

Kiskunfélegyházi HTK – Kunszállás SE 3 – 1 (2-1)
Kiskunfélegyháza, 150 néző.
Vezette: Tamás Roland (Vén Ernő, Katona György)

KHTK: Tóth P. – Golovics (Makai 88.), Dobosi, VALKAI, KADOSA, TÓTH I. (Polgár Sz.69.), Sándor, Palásti, Katona B.(Vojtovics 72.), Zs. Juhász (Pék 57.), MEDGYESI (Szabó T.)
Vezetőedző: Szabó István.

Kunszállás SE: Gyenes – Tóth D., VINCZE, BERTUS, Zsámboki (Jókai 78.), MOLNÁR, LAPSÁNSZKI (Szalai 80.), Polyák (Dr.Kövecs 62.),Kulcsár, Hatvani, Kertész Á.
Vezetőedző: Kertész Gábor.

Góllövők: Tóth I.(21.), Katona B.(30.), Palásti (55.) illetve Molnár (41.)

Az első játékrészben lendületes játékot produkáltak a csapatok, a nagyobb lehetőségek a hazaiak előtt voltak. A szervezetten védekező vendégek a 21. percig állták a rohamokat, ekkor egy pontrúgást követően Palásti Sándor indításával Katona Balázs kilépett a baloldalon, lapos beadására Tóth István érkezett és biztosan lőtt a hálóba, 1-0.

A 30. percben növelte előnyét a KHTK, Palásti átadásából Katona Balázs szerzett látványos gólt, 2-0.

A lelkes vendégek nem adták fel és a félidő hajrájában a 41. percben Molnár Edvárd lapos lövése a jobb alsóban kötött ki, 2-1.

A második félidőben a KHTK visszavett a tempóból, de uralta a játékot. Az 55. percben újabb gólt szereztek a hazaiak, Palásti Sándor lövése egy vendég védő segítségével a hálóba vágódott, 3-1.

A vendégek méltó ellenfelei voltak az egész mérkőzésen domináló hazaiaknak, de nem tudták megismételni a tavaszi szezonban elért döntetlent, így a szomszédvári rangadón megérdemelt hazai győzelem született.

Értékelések:

Szabó István, a KHTK vezetőedzője: Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, nagy helyzeteket hibáztunk el, ami később majdnem megbosszulta magát. A második játékrészben mindenkinek játéklehetőséget biztosítottam, ennek köszönhetően nem alakult ki folyamatos játék, de győzelmünk nem forgott veszélyben, megérdemelten nyertünk.

Kertész Gábor, a Kunszállás vezetőedzője: Először is gratulálok a KHTK-nak, hibáinkat kihasználták, ma nem volt benne a csapatban a pontszerzés. Nem kezdtük jól a szezont, de minden évben erőn felül teljesítünk. Sok rutintalan játékosunk van, idő kell, hogy ők beépüljenek a csapatba.

U-19-s mérkőzésen:
Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Kunszállás SE 5 – 1 (2-1)
Góllövők: Magony László (4), Csertő Gábor illetve Nagy Norbert.

V. F.

Címkék: foci, futball, KHTK, U-19

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.