Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. December 27. 11:35, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Két férfi halt meg Kiskunfélegyháza és Fülöpjakab között - frissítve

Két férfi halt meg Kiskunfélegyháza és Fülöpjakab között - frissítve

Két bogyiszlói férfi halt meg a balesetben.

Az 5302-es számú úton - Kunszállás irányából Kiskunfélegyháza felé - közlekedett 2016. december 27-én 2 óra 50 perc körül egy Opel Zafira típusú személyautó.

Haladása során a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a járműve sebességét és az út 36.550-as méterénél lehajtott az útról és egy fának ütközött.

A baleset következtében a járműben utazó 39 éves és 28 éves bogyiszlói férfiak olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az elsődleges orvosi szakvélemények alapján a jármű vezetője súlyos, a negyedik utas könnyű sérülést szenvedett.

A férfiak nem használtak biztonsági övet. A baleset körülményeit a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.