Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2011. December 01. 07:27, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Kétmilliós vérdíjat tűztek az emberrablók fejére

Kétmilliós vérdíjat tűztek az emberrablók fejére

Kétmillió forintot fizet a rendőrség annak, aki a közelmúltban eltűnt szolnoki házaspár ügyében keresett két férfi nyomára vezeti a hatóságot – tudatta szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség közölte, hogy a 60 éves Baunok István és felesége, a 61 éves Baunokné Dr. Hidvégi Julianna Erzsébet november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, az LXP-141 rendszámú fekete Skoda Octavia és az LSB-331 rendszámú, bordó Peugeot 207 személyautóikkal együtt.

A tájékoztatás szerint feltehetően a 36 éves, nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt, a gyanúsítottakat keresik, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

A felhívás szerint a kétmillió forintos nyomravezetői díjat teljes egészében az kaphatja meg, aki az ügy mindkét gyanúsítottjának elfogásához, továbbá a feltételezett bűncselekmény elkövetését bizonyító tárgyak megtalálásához elegendő információt ad.

A nyomozás előmozdítását szolgáló egyéb érdemi adatokért a kitűzött jutalomnak egy részét fizeti ki a rendőrség. A közlemény kitér arra is, hogy munkaidőben az 56/501-600-os telefonszámon, a 15-46-os melléken, munkaidőn túl pedig a 107-es vagy 112 -es segélyhívó telefonszámokon várják a bejelentéseket, melyeket bizalmasan kezelnek.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Olyan részeg volt, hogy még a szondát is alig tudta megfújni

A rendőrök szerda késő este fogtak el egy 41 éves hosszúhetényi férfit, aki ittasan és jogosítvány nélkül autózott a városban.

2021. December 01. 12:08, szerda | Kék hírek

Volt barátja megbízásából kötöztek meg és vertek össze egy nőt

Befejezték a rendőrök a rablás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt folytatott nyomozást.

2021. December 01. 08:43, szerda | Kék hírek

Még a születésnapi tortát is ellopta az édesszájú betörő

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

2021. November 30. 16:02, kedd | Kék hírek

Hamis parfümöt és adózatlan cigarettát foglalt le a NAV

Mintegy négymillió forint értékű illatszert, valamint hárommillió forint értékű dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az M1-es autópályán egy román teherautó ellenőrzése során