Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Szeptember 25. 08:23, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Kétgólos előny után, döntetlen a Városföld – KHTK kupameccs

Kétgólos előny után, döntetlen a Városföld – KHTK kupameccs

A Bács Megyei Kupa 3. fordulójában a megyei I. osztály listavezetője a megyei II. osztályban játszó Városföld otthonában lépett pályára. A hazaiak is hibátlanok a bajnokságban, így mindenki egy izgalmas mérkőzést várt.

A Bács Megyei Kupa 3. fordulójában a megyei I. osztály listavezetője a megyei II. osztályban játszó Városföld otthonában lépett pályára. A hazaiak is hibátlanok a bajnokságban, így mindenki egy izgalmas mérkőzést várt.

Városföld SE – Kiskunfélegyházi HTK 2 – 2 (1-2)

Városföld, 100 néző. 2014. 09. 24.
Vezette: Antal Péter (Apró Ferenc, Tamaskó Csaba)

Városföld: Házi – Márics, Marosvölgyi, Kertész, Jaskó (Herczeg), Balog F., Kiss (Kuklis D.), Kovács, Huber, Pánczél, Szabó.

KHTK: Jelen – Golovics, Vojtovics, Sándor, Balog M., Csurka, Szabó T., Tóth I., Vékes, Némedi, Balog Sz. Vezetőedző: Némedi Norbert.

Gólszerzők: Kiss (26., 68.) illetve Balog Sz. (7.), Némedi (19.)
Jók: Kiss, Márics, Huber illetve Némedi, Csurka, Szabó T.
Sárga lap: Kertész illetve Sándor, Tóth I., Balog Sz.

Nagy iramban kezdtek a csapatok, a vendégek többet birtokolták a labdát, felváltva vezették a csapatok támadásaikat. A vendégek mezőnyfölénye góllá érett a 7. percben, gyors támadás után Némedi átadását Balog Sz. értékesítette, 0-1. A hazaiak felvállalták a nyilt játékot, de támadásaikat a vendégek hatástalanították. Lendületben maradt a megyei I. osztály listavezetője és a 19. percben növelte előnyét, Balog Sz. pontos labdával indította a jobb oldalon futó Némedit, aki lefutotta védőjét és a kapu jobb oldalába lőtt, 0-2. A kétgólos előny ellenére a hazaiak továbbra is igyekeztek, a 26. percben egy eladott labdát Kiss megszerzett, azonnal kapura tört és nagy gólt lőtt a léc alá, 1-2.
Szünet után a hazaiak nagyon sok veszélyes támadást vezettek, kiegyenlített lett a játék. A vendégek előtt is voltak lehetőségek, de kimaradtak a helyzetek. A hazaiak lelkesedése a 68. percben góllá érett, ismét Kiss szerzett gólt, így egalizálta a mérkőzés állását, 2-2.

A döntetlen a hazai csapat számára kedvező lett, a mérkőzés további részében a vendégek mindent elkövettek a győzelem megszerzéséért, de legalább három biztos gólhelyzetet elhibáztak, így az alacsonyabb osztályban játszó Városföld második félidei jobb játékának köszönhetően a döntetlen eredménnyel továbbjutott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 16:54, péntek | Helyi sport

Koppányok áprilisa a hagyomány, a kultúra és a sport körül

2024 április 21-én rendezte soron következő versenyét a gúnyhatáron túli Horgoson a Magyarkanizsai Íjász Kör.

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.