Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2013. Április 18. 20:00, csütörtök | Helyi önkormányzati
Forrás: - Gulyás -

Két óvodát újítna fel a város

Két óvodát újítna fel a város

Mintegy negyven millió forintot költene a város a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Bercsényi Utcai Óvoda és Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Nagyszőlő-úti Óvoda felújítására

Mintegy negyven millió forintot költene a város a Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Bercsényi Utcai Óvoda és Kiskunfélegyházi Napközi Otthonos Óvoda Nagyszőlő-úti Óvoda felújítására. A munkálatok költségeinek fedezése érdekében az önkormányzat is indul a belügyminisztérium pályázatán. Az elnyerhető összeg 30 millió forint, melyhez összesen 7,5 saját forrást kell biztosítani. A képviselő-testület egyetértett a pályázat benyújtásával. Pályázati siker esetén mindkét intézményben kicserélik a nyílászárókat, külső hőszigetelést kapnak a falak, rendbe teszik a tetőket, kijavítják a födémet. A fűtéskorszerűsítés és vizesblokkok felújítása mellet jut pénz a parketták és a padlóburkolók cseréjére is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 04. 11:04, szombat | Kék hírek

Elfogták a tízmillió forintot zsákmányoló rablókat

Elfogott négy embert a rendőrség, akik a gyanú szerint egy inárcsi szálláshelyen több mint tízmillió forintot vettek el az egyik vendégtől - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

2021. December 04. 10:06, szombat | Életmód

Csaknem kétszer annyian támogatják az állatmenhelyeket, mint a gyermekotthonokat Magyarországon

Körülbelül kétszer annyian támogatják az állatmenhelyeket, mint a gyermekotthonokat Magyarországon

2021. December 04. 09:06, szombat | Kék hírek

Kábítószert termesztett alsóörsi nyaralójában egy férfi

Elfogtak rendőrök egy 58 éves budapesti férfit, akinek alsóörsi nyaralójában 138 kannabisz növényt találtak - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. December 04. 08:53, szombat | Belföld

Halálos baleset történt Fótnál

Árokba hajtott egy autó Fótnál, a balesetben a sofőr meghalt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.