Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 29. 08:45, szerda | Helyi
Forrás: Ónodi Árpád

Két hét múlva kezdődik Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozója

Két hét múlva kezdődik Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozója

Megújult honlap! Érdekes járművek, érdekes családok és kutyatartók érkeznek Európa 14 országából!

Érdekes járművek, érdekes családok és kutyatartók érkeznek Európa 14 országából, akik nem mondanak le a motorozásról, hanem inkább együtt teszik ezt!

A koncertprogram rendkívül színes, az Alma együttesen keresztül az amerikai Lord Bishop zenekaráig szinten minden korosztály és zenei ízlésű vendég megtalálja benne a magáét, nem is beszélve a közös oldalkocsis kirándulásokról, az oldalkocsis kaszkadőrbemutatóról és a trabi rodeóról. Ennek örömére a rendezvény honlapja is megújult minden információval bővítve, amire az érdeklődőknek szüksége lehet: http://www.oldalkocsis.hu

Adják hírül ismerőseik körében ezt a különleges, rendhagyó motorostalálkozót, amely a családok motorozását és a fogyatékkal élő emberek közös szabadidős tevékenységét helyezi előtérbe, nem pedig a már megszokott "magányos motoros" életérzést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.