Városlista
2019. december 7, szombat - Ambrus

Hírek

2019. Július 18. 10:07, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Két első helyezést ért el Botond a hétvégén

Két első helyezést ért el Botond a hétvégén

2019. július 13-án, a Cserkeszőlői NLD Hun Íjász Klub, a XIII. Cserke Vitéz Napok alkalmából szervezett íjászversenyt Cserkeszőlőn.

Ezen a rendhagyó versenyen 28, 2D polifoam cél volt kihelyezve 1 körben, melyekre 3 vesszővel lehetett lőni. A pálya kialakítása az IFAA előírott rendszabálya alapján történt.

Kiskunfélegyházát Zoboki Botond képviselte, nagyszerű versenyzéssel, nem kizökkenve a verseny üteméből a versenyt felfüggesztő felhőszakadás ellenére sem. Botond 80%-os teljesítménnyel, modern pusztai íjjal, az első helyen zárta a versenyt.

2019. július 14-én, a Hódmezővásárhelyen megrendezett a Dél-Alföldi Régiós 3D versenysorozat 3 fordulóján. A megmérettetést az Orosházi Íjász Egyesület szervezte. A verseny helyszínéül a volt műszaki laktanya gyakorlótere szolgált, amely változatos terepadottságainak köszönhetően érdekes célkihelyezéseket tett lehetővé. A jól kialakított pályán a résztvevő Koppányok ismét szépen szerepeltek.

Zoboki Botond modern pusztai íjjal az első helyen, Szeibert Imre szintén modern pusztai íj kategóriában, erős mezőnyben az ötödik helyen végzett.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 28. 14:09, csütörtök | Helyi sport

Remek eredmények a hétvégén

A Kiskunfélegyházán rendezték az év utolsó diákolimpiai bajnokságát, amelyen azok a 10-11 éves fiúk vehettek részt, akik a területi bajnokságokról továbbjutottak.

2019. November 22. 16:33, péntek | Helyi sport

A Koppányok novemberi eseményei

2019. november 09-én a Turul Koppányok 55 fős csapata Budapestre és Szentendrére utazott, csapatépítő tréning jellegű kirándulásra.

2019. November 19. 08:28, kedd | Helyi sport

Temesvári sikerek a DMTK-KVSE kis úszóitól

A DMTK-KVSE Félegyházi úszóinak újra adódott egy verseny, melynek Temesvár adott otthont egy barátságos, ám igen népes mezőnyt hozó rendezvénynek, mely Lovas Péternek állít emléket.

2019. November 13. 13:56, szerda | Helyi sport

Sikeresen záródott a Huszka József jótékonysági verseny

A Huszka József HSE és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály közös által szervezett jótékonysági célú emlékversenyén közel 120 íjász vett részt a KÉSZ Arénában november 9-én.