Városlista
2021. október 23, szombat - Gyöngyi

Hírek

2019. Július 18. 10:07, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Két első helyezést ért el Botond a hétvégén

Két első helyezést ért el Botond a hétvégén

2019. július 13-án, a Cserkeszőlői NLD Hun Íjász Klub, a XIII. Cserke Vitéz Napok alkalmából szervezett íjászversenyt Cserkeszőlőn.

Ezen a rendhagyó versenyen 28, 2D polifoam cél volt kihelyezve 1 körben, melyekre 3 vesszővel lehetett lőni. A pálya kialakítása az IFAA előírott rendszabálya alapján történt.

Kiskunfélegyházát Zoboki Botond képviselte, nagyszerű versenyzéssel, nem kizökkenve a verseny üteméből a versenyt felfüggesztő felhőszakadás ellenére sem. Botond 80%-os teljesítménnyel, modern pusztai íjjal, az első helyen zárta a versenyt.

2019. július 14-én, a Hódmezővásárhelyen megrendezett a Dél-Alföldi Régiós 3D versenysorozat 3 fordulóján. A megmérettetést az Orosházi Íjász Egyesület szervezte. A verseny helyszínéül a volt műszaki laktanya gyakorlótere szolgált, amely változatos terepadottságainak köszönhetően érdekes célkihelyezéseket tett lehetővé. A jól kialakított pályán a résztvevő Koppányok ismét szépen szerepeltek.

Zoboki Botond modern pusztai íjjal az első helyen, Szeibert Imre szintén modern pusztai íj kategóriában, erős mezőnyben az ötödik helyen végzett.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 08:25, hétfő | Helyi sport

A félegyházi birkózók ismét szép eredményt értek el

Kaposváron rendezték a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőjét, amelyen a 12-13 éves ifjú birkózók adtak számot tudásukról.

2021. Október 12. 18:09, kedd | Helyi sport

Szépen teljesített a Koppány csapat

2021. szeptember 25-én a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület hat tagja utazott Gyulára egy meglehetősen mozgalmas íjász hétvégére.

2021. Október 11. 09:25, hétfő | Helyi sport

Szép eredmények születtek a birkózásban a hétvégén

Gyöngyösön rendezték a diák korosztály Kelet-magyarországi területi selejtezőjét, ahonnan a Kötöttfogású Diákolimpia Országos Döntőre juthattak be a legjobbak.

2021. Október 04. 09:38, hétfő | Helyi sport

Magyar aranyérem a ifjúsági triatlon Eb-n

A magyar csapat nyerte meg vasárnap a vegyes váltók küzdelmét a törökországi Alanyában rendezett ifjúsági triatlon Európa-bajnokságon.