Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. December 10. 14:42, csütörtök | Helyi
Forrás: HVG

Készüljön, alaposan megkavarják a TV-csatornákat

Készüljön, alaposan megkavarják a TV-csatornákat

Több jól ismert adó teljesen kikerül a telekomos csatornakínálatból, néhányat pedig drágább csomagokba sorolnak. Jó hír ugyanakkor, hogy a kiesők helyére bekerülő csatornák sem rosszak.

Jövő év első napjai jelentős változásokat hoznak majd a telekomos TV-előfizetéssel rendelkezőknek. A kódolatlan digitális kábeltévés kínálatban a Start és a Családi csomagból a nem túl nézett Parlament TV kerül ki, az Alapból pedig a National Geographic Channel és az AXN. Új szereplőként mindhárom csomagba bekerül a Duna World, az Alapba pedig a Sláger TV is – ami egy mínusz NatGeo mellett nem tűnik túl nagy plusznak.

Az IPTV-s és a digitális kábeltévés csomagoknál még nagyobb lesz a felfordulás, ezt inkább meg sem próbáljuk folyószövegben elmagyarázni, inkább táblázatban mutatjuk.

A műholdas tévés kínálatban is lesznek változások.

És a fentiek következményeként némileg átrendeződik a mindenféle tévés csomag mellé kínált, telefonos és táblagépes ingyentévézést biztosító TV GO szolgáltatás csatornakínálata is.

A Telekom tájékoztatása szerint január 1-je és 6-a között a műszaki lehetőségek függvényében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.