Városlista
2020. november 27, péntek - Virgil

Hírek

2013. Április 12. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Készül a piaci elárusító asztalok tetőszerkezete

Készül a piaci elárusító asztalok tetőszerkezete

Az eredeti terveknek megfelelően halad a Béke téri piac felújítása. Az időjárás okozta kéthetes csúszás miatt a kivitelező megduplázott létszámmal dolgozik

Az eredeti terveknek megfelelően halad a Béke téri piac felújítása. Az időjárás okozta kéthetes csúszás miatt a kivitelező megduplázott létszámmal dolgozik. A térburkolat egy része elkészült, elhelyezték az elektromos hálózat kábelcsatornáit, folyamatban van az elárusító helyek tetőszerkezetének kiépítése. A közel 64 millió forintba kerülő beruházás április végéig elkészül – tájékoztatta a Félegyházi Közlöny Onlinet Balla László alpolgármester.

A folyamatos munkavégzéshez minden anyag a kivitelező rendelkezésére áll. Az elárusító asztalok fedésére szolgáló polykarbonát lapok április közepén érkeznek meg Félegyházára. Az eredeti tervektől elérően nem csak 56, hanem valamennyi asztal lefedésre kerül, a felmerülő plusz költségeket a város fedezi. Mindezen túl el szeretnék érni, hogy április végéig egységes színre fessék a piac területén lévő épületeket – tette hozzá Balla László.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 26. 15:41, csütörtök | Helyi

Kiemelkedő eredmény a Pék Hagyományőrző Országos Versenyen

A 2020. évi Pék Hagyományőrző Országos Verseny a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, de a folytonosság megőrzése érdekében digitális formában került megrendezésre, október 21. és november 6. között.

2020. November 26. 12:53, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

Átadták az Ipari Park II. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.