Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Május 23. 14:05, szombat | Helyi
Forrás: Gulyás Zsuzsanna

Késő esti csoda – Miénk itt a tér

Késő esti csoda – Miénk itt a tér

Nem mindennapi élményben volt része azoknak, akik május 22-én este a Petőfi térre látogattak. Idén ugyanis ismét alkotók vették birtokba a Petőfi kutat és környezetét.

Nem mindennapi élményben volt része azoknak, akik május 22-én este a Petőfi térre látogattak. Idén ugyanis ismét alkotók vették birtokba a Petőfi kutat és környezetét. A Miénk itt a tér Szabadtéri Kiállítás és Fesztivál egy olyan sajátos hangulatú rendezvény, mely a Városalapítók Napi programok üde színfoltja évről évre.

A megnyitó ünnepségen először Kovács-Csonka Szilvia, a művelődési központ igazgatója köszöntötte a résztvevőket, majd Csányi József polgármester nyitotta meg a rendezvényt. A beszédeket követően a Feltrei zászlóforgatók csoportja mutatta be nem mindennapi műsorát. A fiatalok hajmeresztő zászlóforgatással örvendeztették meg a közönséget.

A látogatók mikor a kiállítás megtekintésére került sor, egy csoda világba csöppentek, ahol fáklyák fénye mellett tekinthették meg az alkotásokat. A megnyitón jelen voltak a kiállított szobrok és fotók alkotói: Nagy Dezső üvegszobrász, Ujvári Sándor fotográfus, és Árvai István, a KÉSZ csoport művészeti gyűjteményének vezetője.

A Miénk itt a tér Szabadtéri Kiállítás és Fesztivál május 31-ig látogatható.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).