Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2020. Április 26. 12:08, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Kertből lopott kutyát

Kertből lopott kutyát

Befejezték a vizsgálatot a rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki egy pécsi családi ház udvaráról lopott el egy kutyát.

Lopás miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 61 éves helyi férfi ellen, aki február 13-án Pécsen bement az egyik családi ház udvarára, majd onnan elhozott egy kutyát. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, és a férfi lakóhelyén megtalálták az ellopott állatot is. A tolvajt kihallgatták gyanúsítottként, a kutyát pedig sértetlenül visszaadták az eredeti tulajdonosnak - közölte a rendőrség.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék: kutya, lopás, pécs, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 25. 06:58, vasárnap | Kék hírek

Lezárt akta: A biztonsági öv megmenthette volna

Tavaly októberben egy személygépkocsi az 51-es főúton, Dömsöd térségében közlekedett Budapest felől Baja irányába, amikor egy enyhén balra ívelő kanyarban lesodródott és egy út menti fának csapódott.

2022. Szeptember 24. 14:20, szombat | Kék hírek

Rendőrség: új módszerekkel próbálkoznak csalók az apróhirdetések oldalain

Az apróhirdetések oldalain a csalók újabb módszerrel, hamis linkekkel próbálják becsapni az eladókat - hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton a police.hu oldalon.

2022. Szeptember 22. 17:00, csütörtök | Kék hírek

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsámban

Belehalt sérüléseibe egy férfi Szentesen, akit egy kocsmában bántalmaztak. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették - közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.

2022. Szeptember 21. 13:31, szerda | Kék hírek

Börtönre ítéltek egy férfit, aki cipőkanállal halálosan megsebesítette ismerősét

Három és fél év börtönbüntetéssel sújtottak egy bordányi férfit, aki tavaly nyáron egy fém cipőkanállal halálos sérüléseket okozva bántalmazta ismerősét - tájékoztatta a Szegedi Törvényszék szóvivője.