Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Március 25. 08:33, kedd | Helyi
Forrás: - Beküldött -

Keresd a hibát!

Keresd a hibát!

Reklám a valóban „izomagyúaknak”.

Városunkban járva-kelve egy igazán elgondolkodtató óriásplakátra bukkantam. Távol álljon tőlem, hogy mindenben a hibát keressem, és csípős megjegyzéseket tegyek bármire, ami utamat keresztezi, de a szóban forgó plakát mellett nem tudtam csak úgy elmenni. Tulajdonképpen azért is álltam meg előtte, mert a választások előtti időszakban - mikor az összes plakátról közismert, netán kedvelt, esetleg nem annyira díjazott politikusok tekintenek le ránk – üdítőleg hat egy izmos, kigyúrt férfitest látványa. (Ezt persze jobbára nőkre vonatkozó megjegyzésként fűzném hozzá mondanivalómhoz.)
Nem szándékoztam túl sok időt eltölteni bámészkodással, mégis hosszabbra húzódott a tervezettnél, miután tüzetesebben megvizsgáltam, hogy tulajdonképpen mi is a reklám tárgya.
Nem egyszer és nem is kétszer elolvastam! Valóban? Akció? Kérdem én, mi abban az akció, ha az eredeti ár drágább, mint az akciós? Igaz ami igaz, valóban szoktunk úgy csipkelődni, hogy „bikanyakú bunkó”, meg „izomagyú”, de azért azt nem gondolnám, hogy annyira leapadt volna az agysejt száma bármely fehérje függő testépítőnek, hogy „AKCIÓSAN” 4.090,-Ft helyett 5.980,-Ft/kg áron vásároljon prémium fehérjét magának! Ha mégis, akkor siessen, mert már csak pár napig akciós…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.