Városlista
2024. február 29, csütörtök -

Hírek

2015. Június 03. 09:37, szerda | Helyi
Forrás: - szerk. -

Kerékpárokkal lepték meg a Százszorszép óvoda gyermekeit.

Kerékpárokkal lepték meg a Százszorszép óvoda gyermekeit.

A kiskunfélegyházi amatőr kerékpáros klub (KAKK) 2014-ben alakult, pár barát illetve a Bringabarát kerékpárszaküzlet összefogásával. Célja, túrák szervezése mellett, a gyerekek figyelmének felhívása a sport fontosságára.

A kiskunfélegyházi amatőr kerékpáros klub 2014-ben alakult, pár barát illetve a Bringabarát kerékpárszaküzlet összefogásával. A klub célja, túrák szervezése, tapasztalatok és egyéb kerékpározással kapcsolatos élmények megosztása, egy kellemes hangulatú, sportolni szerető társasággal.

Ősszel indították a gyermekkerékpárok felújításának projektjét, azzal a céllal, hogy támogassák a mozogni kívánó gyermekeket, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódjuk kialakításához illetve fenntartásához. Az első alkalommal a Százszorszép óvodára esett a választás, ahol a gyermek-családi napon két gyermek kerékpár, valamint egy roller került átadásra, amiket egy gyerekek által felrajzolt KRESZ pályán próbálhattak ki elsőként.

A jövőben sem kívánunk lemondani ezen tevékenységünkről. Célunk, hogy a város valamennyi óvodája részére ajándékozhassunk hasonló kerékpárokat, hiszen az egészséges életmód kérdésében mindenki érintett. Kérjük önöket, amennyiben megtehetik, támogassák tevékenységünket azáltal, hogy nem használt, régi vagy leselejtezett, felújításra szoruló gyermekkerékpárjaikat eljuttatják, a Kiskunfélegyháza, Kazinczy utca 8. szám alatt található Bringabarát kerékpárszaküzletbe, ezzel is elősegítve jótékony munkánkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.