Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Január 22. 12:50, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárokat lopott

Kerékpárokat lopott

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 37 éves kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy nap alatt két kerékpárt lopott el.

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 37 éves kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy nap alatt két kerékpárt lopott el.

Mint arról korábban beszámoltunk, ismeretlen tettes Kiskunfélegyházán egy üzlet előtt lakattal lezárt kerékpárt 2014. október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben eltulajdonított.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. főhadnagy és Csöndes Mihály r. törzsőrmester szolgálatteljesítésük során aznap 23 óra 40 perckor megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel és feltehetően fűrészeli a járművön lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót.

A nyomozás adatai szerint a terhelt megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. október 7-én egy másik lezárt állapotú kerékpárt is ellopott, amelyet a házkutatás során megtaláltak a rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a K. Istvánnal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2015. január 21-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.