Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2015. Január 22. 12:50, csütörtök | Kék hírek
Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpárokat lopott

Kerékpárokat lopott

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 37 éves kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy nap alatt két kerékpárt lopott el.

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 37 éves kiskunfélegyházi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy nap alatt két kerékpárt lopott el.

Mint arról korábban beszámoltunk, ismeretlen tettes Kiskunfélegyházán egy üzlet előtt lakattal lezárt kerékpárt 2014. október 7-én 16 óra és 16 óra 15 perc közötti időben eltulajdonított.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai, Dr. Szűcs Elvira Adrienn r. főhadnagy és Csöndes Mihály r. törzsőrmester szolgálatteljesítésük során aznap 23 óra 40 perckor megjelentek egy kiskunfélegyházi utcában, mivel bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi egy kerékpár mellett térdel és feltehetően fűrészeli a járművön lévő láncot. A rendőrök kiérkezésekor a bejelentő által látott férfi már nem volt ott, de a két nyomozó egy ház udvarán elrejtve megtalálta a nap folyamán ellopott kerékpárt. A közelben igazoltatták K. István 37 éves kiskunfélegyházi lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrök lefoglalták a kerékpárt, egy fűrészlapot és egy fogót.

A nyomozás adatai szerint a terhelt megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2014. október 7-én egy másik lezárt állapotú kerékpárt is ellopott, amelyet a házkutatás során megtaláltak a rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a K. Istvánnal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2015. január 21-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 12:00, szombat | Kék hírek

Harmincmillió forint értékű csempészcigarettát találtak Újkenézen

Elfogtak egy 39 éves újkenézi férfit, akinek a házában több mint 31 millió forint értékű csempészcigarettát talált a rendőrség és az adóhatóság

2021. Június 18. 18:12, péntek | Kék hírek

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vett a Központi Nyomozó Főügyészség egy rendőri gazdasági vezetőt - tájékoztatta a szervezet vezetője pénteken az MTI-t.

2021. Június 18. 08:00, péntek | Kék hírek

Gyilkossággal fenyegetőzve zsarolt pénzt egy zalai pár

Gyilkossággal fenyegetőzve, álnév mögé bújva zsarolt ki pénzt ismerősüktől egy zalai nő és a párja, akik két-két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

2021. Június 17. 14:09, csütörtök | Kék hírek

Fegyházbüntetést szabott ki a bíróság két, tizenéveseket kirabló férfira

Három rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében, illetve annak kísérletében, valamint kényszerítés bűntettében bűnösnek mondott ki és fegyházbüntetésre ítélt két férfit a Szombathelyi Járásbíróság