Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Június 04. 09:38, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Kerékpárokat adományoztak a Göllesz Iskolának

Kerékpárokat adományoztak a Göllesz Iskolának

A Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub tagjai ismét meglepték gyermeknap alkalmából a Göllesz Iskolába járó ovisokat és iskolásokat.

A Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény számára már az elmúlt évben is ajánlottak fel kerékpárokat a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub tagjai. A gyerekek nagyon örültek az ajándéknak, sőt nagyon sokan itt tanultak meg kerékpározni. Épp ezért óriási öröm számunkra, hogy idén ismét 6 db kerékpárral lepett meg minket a kerékpáros klub Gyermeknap alkalmából. Az pedig külön élmény az ide járó gyermekeknek, hogy együtt szervizelhetik és nézhetik át a tavaly kapott kerékpárokat a klub tagjaival - nyilatkozta lapunknak Keresztesné Csikós Gabriella, az iskola igazgatónője.

Mint ahogy azt a Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub tagjaitól megtudtuk, szeretnék folytatni a kerékpár adományozást. Már eddig is kaptak olyan bringákat, melyek némi javítás és csinosítás után örömöt tudnak okozni új gazdájuknak. De szívesen fogadják ezután is a felajánlásokat legyen az használaton kívüli védősisak, kerékpáros öltözék, vagy épp olyan bringa, ami már csak donornak jó. A klub tagjai pedig ezekhez a felajánlásokhoz hozzáteszik két kezük munkáját és máris felbecsülhetetlen értékű ajándékkal lephetik meg azokat a gyerekeket, akiknek öröménél és mosolyánál nincs is nagyobb elismerésre szükség.

A gyerekek boldogan próbálták ki az új kerékpárokat az iskola udvarán, ahová gyermeknap alkalmából tűzoltó autó is érkezett, sőt még egy kicsi póni, valamint kézműves foglalkozás is színesítette a programok sorát.

Fotó: Facebook - Képen: Simon Szabolcs Hup Richard és Fekete Gábor (KAKK)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.