Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2013. Április 23. 13:59, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Kerékpár-regisztráció a Béke téren

Kerékpár-regisztráció a Béke téren

Magyarországon 1992-től Szent György napján, április 24-én rendezik meg a Rendőrség Napját. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság ezen a héten több programra is várja az érdeklődőket

Magyarországon 1992-től Szent György napján, április 24-én rendezik meg a Rendőrség Napját. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság ezen a héten több programra is várja az érdeklődőket. Kedden, április 23-án 8 órától 12 óráig a Béke téren kerékpár-regisztrációt tartottak, melynek célja a kerékpárlopások számának csökkentése, illetve a felkutatott járművek visszajuttatása a tulajdonosukhoz.

A regisztrációra több mint százan hozták el kerékpárjukat. A rendőrök megnézték, hogy a biciklik megfelelnek-e a biztonságos közlekedés feltételeinek. Az esetleges hiányosságokról a tulajdonosok listát kaptak. Majd regisztrálták, nyilvántartásba vették a kerékpárt. Az ellopott és később felkutatott járművek így visszakerülhetnek eredeti tulajdonosaikhoz. Az akció keretében lehetőség nyílt a kerékpárok műszaki állapotának ellenőriztetésére, illetve a hiányzó, elhasználódott kerékpár-alkatrészek, kiegészítők megvásárlására is. A rendőrség az akciót havonta, visszatérő jelleggel meg szeretnék ismételni itt, a Béke téren.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

Átadták az Ipari Park II. ütem beruházást Kiskunfélegyházán

Befejeződött a Kiskunfélegyházi Ipari Park II. ütem beruházása. A projektzáró rendezvényt ma (november 25-én) rendezték meg.

2020. November 25. 09:20, szerda | Helyi

Ezeket a tisztítószereket soha ne keverjük

Most, hogy egy világméretű járvánnyal küzdünk, még a szokásosnál is kiemeltebb figyelmet kap a fertőtlenítés és úgy általában a takarítás.

2020. November 25. 08:58, szerda | Helyi

Horrorvideót tett közzé a Nébih

Azonnal felfüggesztették a csongrádi sütőipari üzemet.