Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2021. Szeptember 30. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Az utóbbi évtized legerősebb felhozatala várható a Superfight Series Hungary 8. nemzetközi küzdősport gálán Székesfehérváron!

2021. október 16-án rendezik meg nyolcadik alkalommal a legjobb hazai és nemzetközi harcosok részvételével a Superfight Series Hungary újabb versenynapját, ezúttal ismét kitekintve a fővárosból a Fejér megyei megyeszékhelyre Székesfehérvárra látogat a sorozat.

A szervezést, mint eddig minden alkalommal a Prémium Rendezvényszervező Zrt és a Perfect Fight Club jegyzi. Botka István sportmenedzser nyilatkozott a Prémium Médiának a szervezés részleteiről:

„Nagy megtiszteltetés ezt a gálát szervezni, hiszen minden alkalommal kiváló versenyzők érkeznek Európa minden részéről. Köszönet ezért Kispál Balázsnak és Nagy Balázsnak, akik a fightcardokért felelnek. Az előzményeket, aki nem ismerné elmondom, hogy a széria a pandémia ideje alatt is működött, bár volt létszámkorlátos és zártkapus verseny is csak a televízión keresztüli megtekintéssel. Most azonban azt tervezzük, hogy a székesfehérvári Alba Regia sportcsarnokot megtöltjük az októberi gálánkon! A visszajelzések jók, megkezdtük az elővételes jegyek értékesítését és azt kell mondjam, hogy várakozáson felüli az indulás. max 1400főt tudunk védettségi igazolással beengedni, így érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket! 15 mérkőzést láthatnak a nézők, ebből 8 nemzetközi harc lesz K1 és Muaythai harcrendszerben. Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.