Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2021. Szeptember 30. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Az utóbbi évtized legerősebb felhozatala várható a Superfight Series Hungary 8. nemzetközi küzdősport gálán Székesfehérváron!

2021. október 16-án rendezik meg nyolcadik alkalommal a legjobb hazai és nemzetközi harcosok részvételével a Superfight Series Hungary újabb versenynapját, ezúttal ismét kitekintve a fővárosból a Fejér megyei megyeszékhelyre Székesfehérvárra látogat a sorozat.

A szervezést, mint eddig minden alkalommal a Prémium Rendezvényszervező Zrt és a Perfect Fight Club jegyzi. Botka István sportmenedzser nyilatkozott a Prémium Médiának a szervezés részleteiről:

„Nagy megtiszteltetés ezt a gálát szervezni, hiszen minden alkalommal kiváló versenyzők érkeznek Európa minden részéről. Köszönet ezért Kispál Balázsnak és Nagy Balázsnak, akik a fightcardokért felelnek. Az előzményeket, aki nem ismerné elmondom, hogy a széria a pandémia ideje alatt is működött, bár volt létszámkorlátos és zártkapus verseny is csak a televízión keresztüli megtekintéssel. Most azonban azt tervezzük, hogy a székesfehérvári Alba Regia sportcsarnokot megtöltjük az októberi gálánkon! A visszajelzések jók, megkezdtük az elővételes jegyek értékesítését és azt kell mondjam, hogy várakozáson felüli az indulás. max 1400főt tudunk védettségi igazolással beengedni, így érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket! 15 mérkőzést láthatnak a nézők, ebből 8 nemzetközi harc lesz K1 és Muaythai harcrendszerben. Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.