Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 26. 12:56, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

Kegyetlen szülőgyilkosság Hódmezővásárhelyen

Kegyetlen szülőgyilkosság Hódmezővásárhelyen

Kegyetlen emberölés áldozata lett egy idős házaspár Hódmezővásárhelyen - jelentette be Piros Attila, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője szombaton sajtótájékoztatón, Szegeden.

Harkai István, a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vezetője elmondta: pénteken hajnalban, öt óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés arról, hogy Hódmezővásárhelyen a Gregus Máté utca egyik családi házában tűz ütött ki. A bejelentő hölgy meglehetősen higgadtan és nyugodtan közölte a hírt, ahogy azt is, hogy a házban bent vannak a szülei - közölte. Hozzátette: a meghallgatásokkor a hölgy és az élettársa ellentmondásokba keveredett, ezért gyanúsak lettek.

Rádi Norbert, megyei bűnügyi rendőrkapitány-helyettes a sajtótájékoztatón elmondta: a házaspár lányának élettársa beismerő vallomást tett. Mindkettőjüket több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és szombaton kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére