Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Június 25. 12:01, kedd | Helyi
Forrás: OrientPress

Kedvezményesen utazhatnak a diákok a VOLT-ra

Kedvezményesen utazhatnak a diákok a VOLT-ra

A MÁV-START és a GYSEV kombinált – a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító – jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak.

A VOLT kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egy útra vagy menettérti utazásra használható fel, június 25-től július 1-jén éjfélig.

A fesztiválra utazó fiataloknak kedvezményes, kombinált jegyváltási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok a Keleti pályaudvar–Kelenföld–Sopron között közlekedő VOLT vonatokra, valamint a különvonaton kívül a Budapest–Sopron–Budapest közötti menetrend szerinti járatokra is. A kombinált jegy annak érvénytartamán belül Sopronban korlátlan számú utazásra jogosít az ÉNYKK helyi buszjáratain.

A VOLT vonatok a Keleti pályaudvarról Sopronba június 26-án és 27-én 9:31-kor, Kelenföldről 9:49-kor, Sopronból Budapestre június 27-én 4:08-kor, 30-án 4:08-kor és 11:18-kor indulnak.

A VOLT kombinált jegyet kizárólag az érvényes magyar és nemzetközi (EGT tagállamokban kiállított), nappali és esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők válthatják meg.

A kedvezményről a vasúttársaság honlapján találnak bővebb információt az érdeklődők.

Címkék: fesztivál, MÁV, VOLT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.