Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2013. Október 22. 12:16, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Kedvezményes termál jegyet lehet váltani az uszodába

Kedvezményes termál jegyet lehet váltani az uszodába

Befejeződött a városi stand és uszoda őszi karbantartása. A munkálatok során megújult a szauna, megtörtént a falak hőszigetelése, lambériázása, valamint felújították a padokat is.

Befejeződött a városi stand és uszoda őszi karbantartása. A munkálatok során megújult a szauna, megtörtént a falak hőszigetelése, lambériázása, valamint felújították a padokat is. A szakemberek elvégezték a medencék karbantartását. Befejeződött a külső medencék téli karba helyezése. Az üzemeltetés gazdaságosabbá tétele érekében ősztől bevezették az úgynevezett termál jegyet. A vendégek októbertől hatszáz forintos egységáron vehetik igénybe hétköznapokon 9-14 óra között az uszoda szolgáltatásait – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Vaszkó József, a Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:07, csütörtök | Helyi

Közreműködőket keres a NAV

A vállalkozások és a kereskedők egy egyszerű regisztrációval bekerülhetnek abba a nyilvántartásba, ahonnan a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kiválasztja a végrehajtási eljárásaiban közreműködő szervezeteket, kereskedőket.

2019. November 21. 11:02, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. November 20. 18:39, szerda | Helyi

Megérkeztek a Zöld város program óriás csemetéi

Ma (november 20-án) reggel érkezett meg az első szállítmány a hollandiai faiskolából a Zöld város „nagyágyúival”, a méretes, előnevelt fákkal.

2019. November 20. 18:00, szerda | Helyi

Bűnmegelőzési kvízjátékra invitálták az időseket

Folytatódik városunkban az időskorúaknak a trükkös csalások és a betöréses lopások elleni felvértezése.