Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2013. Október 22. 12:16, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Kedvezményes termál jegyet lehet váltani az uszodába

Kedvezményes termál jegyet lehet váltani az uszodába

Befejeződött a városi stand és uszoda őszi karbantartása. A munkálatok során megújult a szauna, megtörtént a falak hőszigetelése, lambériázása, valamint felújították a padokat is.

Befejeződött a városi stand és uszoda őszi karbantartása. A munkálatok során megújult a szauna, megtörtént a falak hőszigetelése, lambériázása, valamint felújították a padokat is. A szakemberek elvégezték a medencék karbantartását. Befejeződött a külső medencék téli karba helyezése. Az üzemeltetés gazdaságosabbá tétele érekében ősztől bevezették az úgynevezett termál jegyet. A vendégek októbertől hatszáz forintos egységáron vehetik igénybe hétköznapokon 9-14 óra között az uszoda szolgáltatásait – tájékoztatta a Félegyházi Híreket Vaszkó József, a Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 12:46, péntek | Helyi

Utoljára még elbúcsúztak a félegyházi vágóhídra vitt állatoktól

Ma (július 10-én) transzparensekkel vonultak fel a Hungary Animal Save Mozgalom aktivistái a kiskunfélegyházi Hungary-Meat vágóhíd előtt.

2020. Július 10. 12:14, péntek | Helyi

Gazdag programokkal várta a gyerekeket az öko-élménytábor

„Zöldnyomon járunk” címmel öko-élménytábort szervezett a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár felsőtagozatos diákok részére.

2020. Július 09. 13:45, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2020. Július 09. 08:18, csütörtök | Helyi

Idén is lesz Kurultaj

A rendezvény célja a dicső lovasnomád elődökre való közös megemlékezés. A Magyarság legnagyobb hagyományőrző eseményére minden magyar lovas-hagyományőrzőt szeretettel várnak.