Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2014. December 16. 13:58, kedd | Helyi

Kecskeméten oltottak a félegyházi lánglovagok

Kecskeméten oltottak a félegyházi lánglovagok

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Tűzesethez riasztották a kecskeméti, a kiskunfélegyházi és a dabasi hivatásos tűzoltókat hétfőn hajnalban. Kecskemét Kisfáiban lévő hulladéklerakónál egy öt méter magas tömörítés alatt álló szeméthalmaz egyik oldala négyszáz méter hosszan, foltokban égett, izzott. A lángokat a tűzoltók három vízsugárral fékezték meg. Huszonegy tűzoltó dolgozott a helyszínen, akik munkáját erőgépek segítették. Az oltási munkálatokat a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Hétfőn hajnalban Madarason, a Bajai utcában egy lakóépület húsz négyzetméteres szobájában a stukatúr mennyezet gerendázata 5-6 négyzetméteren égett. A bajai hivatásos és a bácsalmási önkormányzati tűzoltók a tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el.

Hétfőn délelőtt Kiskőrös és Erdőtelek között egy személygépjármű felborult. A balesetben egy ember megsérült. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrségnek.

Kiskunhalason, a Kassa utcában egy százhúsz négyzetméteres lakóépületben kanapé és egy zongora égett, hétfőn délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzvizsgálati helyszíni szemlét végzett.

Hétfőn este Kiskunhalas közelében egy személygépjármű félig árokba csúszott. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a forgalmat akadályozó járművet vontatókötéllel kimentették. Személyi sérülés nem történt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért