Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. December 15. 11:23, hétfő | Helyi
Forrás: - szerk. -

Kazán füstölt vasárnap a Szent Imre herceg utcában

Kazán füstölt vasárnap a Szent Imre herceg utcában

Az elmúlt 72 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába két tűzesettel és négy műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

Pénteken délután, az 51-es főút 175-ös kilométerszelvényénél egy személygépkocsi árokba sodródott. Személyi sérülés nem történt. A nagybaracskai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és biztosították a helyszínt.

Szombaton este Mélykúton, a Tópart utcában egy tehergépjármű árokba borult és a kerékpárút felé dőlt. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével a tehergépjárművet kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap hajnalban Mélykúton, a Széchenyi utcában egy személygépkocsi fának ütközött. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A jármű vezetője megsérült, a mentők kórházba szállították.

Vasárnap hajnalban Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg utcában egy családi ház tetőszerkezeténél füst áramlott ki, mert a kazánnak a kimeneti nyílása a nem égő fától eldugult. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a fát és az izzó részeket eltávolították a kazánból és a szellőztetést elvégezték az épületben.

Kiskunhalason, a Dózsa György utcában egy családi ház konyhájában tűzhelyen maradt serpenyőben olaj égett vasárnap délután. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották és a szellőztetést elvégezték.

Vasárnap este a kecskeméti hivatásos tűzoltókat Kecskemét határába, a 4622-es számú Szentkirályi úthoz riasztották, ahol egy személygépjármű árokba hajtott. A balesetben egy ember megsérült. A tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.