Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. December 20. 15:08, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi ünnepséget rendezett választókörzete lakóinak Balla László

Karácsonyi ünnepséget rendezett választókörzete lakóinak Balla László

December 19-én a Göllesz Viktor Általános Iskolába invitálta az 5. körzet lakóit Balla László önkormányzati képviselő, hogy színes műsorral és ajándékcsomagokkal kívánjon boldog karácsonyt.

Mint ahogy azt köszöntőjében elmondta az alpolgármester, a tavaly első alkalommal megszervezett ünnepségnek olyan sikere volt, hogy idén is szerette volna boldogabbá és bensőségesebbé tenni azon emberek karácsonyát, akik nem tudják családi körben tölteni ezeket a napokat. Sajnos nagyon sokan vannak a körzetében, akiknek más kikapcsolódási lehetőség nem adatik meg, így ezeknek az embereknek még nagyobb jelentőséggel bír egy-egy ilyen összejövetel, ahol találkozhatnak hozzájuk hasonlóakkal és kellemesen eltölthetik az estét.

- Remélem, hogy az elkövetkező közel egy órás műsor, mellyel a gyerekek és felnőttek megörvendeztetnek bennünket, mindenkinek jelképesen a karácsonyfája alá, avagy szívének egy rejtett zugába fog kerülni – zárta gondolatait Balla László.

A műsor nyitányaként a Constantinum Intézmény diákjai betlehemes játékokat adtak elő, majd Patai Heléna kedves karácsonyi dalával szórakoztatta a népes számban megjelent közönséget.

A Batthyány iskola növendékei Nagyné Mészáros Erika vezényletével csengettyűjátékkal készültek, míg az Alapfokú Művészeti Iskola diákjai különböző hangszereken adtak elő fülbemászó karácsonyi dallamokat. Rónaszéki Gábor plébános pedig ünnepi gondolatait osztotta meg az egybegyűltekkel.

A jeles esemény zárásaként Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek ajándékcsomagokat nyújtottak át a megjelenteknek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.