Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2015. December 16. 17:35, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei szép számmal összegyűltek ma (december 16-án), hogy együtt ünnepelhessék a Karácsonyt.

A megjelenteket Sárdi Tibor az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte, külön üdvözölve Juhász Istvánt, a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnökét, Horváth Tamást az MSZP helyi szervezetének elnökét, Bozó Lajost, a Kiskun Természetbarát SE elnökét és Dr. Garai Istvánt.

Ezt követően a zenéé és a táncé volt a főszerep. A régmúlt idők muzsikájára előadott néptánc szinte visszaröpítette az időben a jelenlévőket, akik közül sokan még részesei is lehettek annak idején ezeknek a táncoknak a különféle bálakban és a kemény munka utáni mulatságokon.

A fülbemászó dallamok után családias hangulatban telt az este és a finom vacsorát követően még sokáig elbeszélgettek a rendezvényen megjelentek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 14:04, péntek | Helyi

VI. Kiskunfélegyházi Makettkiállítás és Látványmakettezés

A Kiskunfélegyházi Makett Szakkör immár hatodik alkalommal rendezi meg a kiállítást és látványmakettezést, melynek célja, hogy minél több emberrel (korhatár nélkül) megismertesse a makettezés világának szépségét.

2019. Október 18. 13:12, péntek | Helyi

Egy hónap alatt 38 ezren töltötték le a MÁV-appot

Sikeres volt a július végétől augusztus utolsó napjáig zajló, a MÁV-appot népszerűsítő figyelemfelhívó kampány.

2019. Október 18. 13:05, péntek | Helyi

Egyre rosszabb a közlekedési morál

Hatvanan haltak meg közúti balesetben csak az elmúlt egy hónapban.

2019. Október 18. 12:55, péntek | Helyi

Mi a különbség a nyelvvizsgatípusok között?

Mi a különbség az általános és a szaknyelvi nyelvvizsga között? Milyen típusúra érdemes menni, egynyelvűre vagy kétnyelvűre?