Városlista
2023. január 30, hétfő - Martina

Hírek

2015. December 16. 17:35, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei szép számmal összegyűltek ma (december 16-án), hogy együtt ünnepelhessék a Karácsonyt.

A megjelenteket Sárdi Tibor az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte, külön üdvözölve Juhász Istvánt, a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnökét, Horváth Tamást az MSZP helyi szervezetének elnökét, Bozó Lajost, a Kiskun Természetbarát SE elnökét és Dr. Garai Istvánt.

Ezt követően a zenéé és a táncé volt a főszerep. A régmúlt idők muzsikájára előadott néptánc szinte visszaröpítette az időben a jelenlévőket, akik közül sokan még részesei is lehettek annak idején ezeknek a táncoknak a különféle bálakban és a kemény munka utáni mulatságokon.

A fülbemászó dallamok után családias hangulatban telt az este és a finom vacsorát követően még sokáig elbeszélgettek a rendezvényen megjelentek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 30. 09:53, hétfő | Helyi

Átalakul az autóbusz-állomás kocsiállásainak rendje Kiskunfélegyházán

2023. január 30-ától (hétfőtől) az autóbusz-állomás kocsiállásainak rendje átalakul, a jövőben kevesebb állásról indulnak autóbuszok.

2023. Január 30. 07:12, hétfő | Helyi

Duplájára emeli a kormány a munkába járás kedvezményes költségtérítését

Duplájára emeli a kormány a munkába járás kedvezményes költségtérítését, ez több százezer munkavállalónak komoly anyagi támogatás, és megkönnyíti a munkába járást

2023. Január 30. 07:08, hétfő | Helyi

Mintegy 500 pályamunka érkezett a nemzetközi Petőfi Sándor műfordítói pályázatra

A pályázatra Azerbajdzsánból, Kirgizisztánból, Törökországból, Üzbegisztánból, Türkméniából és Kazahsztánból várták a jelentkezőket Petőfi-versek fordításaival.

2023. Január 29. 09:36, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2023. január 29. Évközi 4. vasárnap