Városlista
2022. szeptember 29, csütörtök - Mihály

Hírek

2015. December 16. 17:35, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Karácsonyi Ünnepség a nyugdíjas klubban

Az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub tagjai és meghívott vendégei szép számmal összegyűltek ma (december 16-án), hogy együtt ünnepelhessék a Karácsonyt.

A megjelenteket Sárdi Tibor az Értelmet az Éveknek Nyugdíjas Klub vezetője köszöntötte, külön üdvözölve Juhász Istvánt, a Nyugdíjas Klubok Egyesületének elnökét, Horváth Tamást az MSZP helyi szervezetének elnökét, Bozó Lajost, a Kiskun Természetbarát SE elnökét és Dr. Garai Istvánt.

Ezt követően a zenéé és a táncé volt a főszerep. A régmúlt idők muzsikájára előadott néptánc szinte visszaröpítette az időben a jelenlévőket, akik közül sokan még részesei is lehettek annak idején ezeknek a táncoknak a különféle bálakban és a kemény munka utáni mulatságokon.

A fülbemászó dallamok után családias hangulatban telt az este és a finom vacsorát követően még sokáig elbeszélgettek a rendezvényen megjelentek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:20, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2022. Szeptember 29. 11:28, csütörtök | Helyi

Bizakodva tekintünk a jövőbe - elkészült a Fürdőszálló és környékének újjáépítési terve

Kedves Félegyháziak!

2022. Szeptember 28. 09:53, szerda | Helyi

Az egész országban megszűnt a tűzgyújtási tilalom

Az eddig lehullott, valamint az elkövetkező napokban várható csapadékmennyiséget figyelembe véve a hatóság 2022. szeptember 28-tól feloldja a tűzgyújtási tilalmat a még korlátozással érintett Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyében.

2022. Szeptember 28. 09:44, szerda | Helyi

Emlékezzünk együtt az Aradi vértanúkra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghív mindenkit október 6-án, csütörtökön 15 órára, az Aradi vértanúk tiszteletére rendezett városi megemlékezésre és koszorúzásra.