Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2014. December 26. 13:38, péntek | Belföld
Forrás: MSZP Kecskemét sajtóiroda

Karácsonyi ebédosztás Kecskemét főterén

Karácsonyi ebédosztás Kecskemét főterén

A Karol Wojtyla Barátság Központ az ünnepek idején is várja Kecskemét rászorulóit. December 24-től január elsejéig a főtéren felállított sátorban látják vendégül ebéddel a rászorulókat.

December 25-én, csütörtökön Király József önkormányzati képviselő, MSZP frakcióvezető és Kuti József református elnöklelkész segítségével került pulykapörkölt az asztalra.

- Az enyhe idő ellenére most is kígyózott a sor a meleg ételért, s a több száz rászoruló között nagyon sok gyermek is volt sajnos. Az MSZP helyi szervezete a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan idén január és február hónapokban is fog ételt osztani a szegények számára - mondta Király József.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 04. 18:41, vasárnap | Belföld

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

dén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív akciója, a Mikulásgyár.

2022. December 04. 11:13, vasárnap | Belföld

Dömötör Csaba: a kormánynak az energiaárak mellett az ellátásbiztonságért is harcolnia kell

Nem csupán az olaj és gáz árának emelkedése ellen kell harcolnia a kormánynak, hanem az ellátás biztonságát is garantálnia kell.

2022. December 04. 11:10, vasárnap | Belföld

Polgár Juditot beiktatták a sakk Hírességek Csarnokába

Szombat este St. Louisban ünnepélyes keretek között beiktatták a sakkozók Hírességek Csarnokába Polgár Juditot, minden idők legjobb női játékosát.

2022. December 04. 08:39, vasárnap | Belföld

AM: a vadhús fenntartható, természetes, egészséges és hazai