Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 04. 14:50, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Karácsony előtt hullott szét VV Gigi családja

Karácsony előtt hullott szét VV Gigi családja

Nehéz időket kell megélnie VV Giginek és testvérének, Bécinek, aki Young G művésznéven alkot. A két valóságshow-hősnek karácsony előtt kell szembesülnie azzal, hogy szülei kapcsolata végleg megromlott.

- Sajnos nem tudom cáfolni a pletykákat, az viszont nem igaz, hogy a VV miatt kerültek rossz viszonyba a szüleink. Ők már régen elváltak, csak együtt éltek, mert szerették volna a "teljes család" képét megtartani, és ezzel minket is megkímélni - mesélte az Új Ásznak Gigi. - Amikor a műsor miatt nem voltunk itthon Bécivel, akkor rájöttek, hogy képtelenek egymással élni, és visszafordíthatatlanul megromlott a kapcsolatuk. Amikor kijöttünk, akkor azt hittük, nagy családi összetartás vár bennünket, azonban ennek pont az ellenkezője fogadott. Jöttek az egyre nagyobb veszekedések, és egyszer csak azt vettük észre, hogy mindenki szétköltözött - mesélte a napilapnak a műsorvezető, akit rettentően megvisel a közelgő ünnep.

- A karácsony számomra a legszentebb ünnep, eddig gyönyörű volt az összes. Még sosem töltöttük külön, ezért embert próbáló időszak lesz ez számunkra. Előbb-utóbb mindenkinek fel kell nőnie! - tette hozzá Gigi.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.