Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2014. Július 01. 14:16, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Félegyházi Hírek

Kapus Krisztián a Fidesz polgármesterjelöltje Kiskunfélegyházán

Kapus Krisztián a Fidesz polgármesterjelöltje Kiskunfélegyházán

A Fidesz az őszi önkormányzati választásokon, Kiskunfélegyháza város polgármesterjelöltjének egyhangúlag Kapus Krisztiánt állítja.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának Elnöksége, megerősítve a megyei Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság (ÖVEB) döntését, az őszi önkormányzati választásokon, Kiskunfélegyháza város polgármesterjelöltjének egyhangúlag Kapus Krisztiánt állítja.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országos Választmányának Elnöksége, a testület június 24-i ülésén, az Országos Választmány egyhangú igen szavazattal, úgy határozott, hogy a megyei ÖVEB (Önkormányzati Választási Egyeztető Bizottság) egyhangú döntését megerősíti és a 2014. évi önkormányzati választásokon Kiskunfélegyháza város polgármesterjelöltjének Kapus Krisztiánt állítja.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 11. 18:56, csütörtök | PR

Sportfogadás bónusz a katari világbajnokságra

Minden negyedik évben lázban égnek a focirajongók, ilyen gyakorisággal rendeznek ugyanis labdarúgó-világbajnokságot.

2022. Augusztus 11. 18:00, csütörtök | Belföld

Nagy értékű hamisított ruhára bukkant Nyíregyházán a NAV

Több mint 126 millió forintot érő hamis ruhára bukkantak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy nyíregyházi raktárban - közölte a hatóság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

2022. Augusztus 11. 16:03, csütörtök | Belföld

A büntetés-végrehajtás megkezdte a déli határszakasz kerítésének megerősítését

A kormány döntésének megfelelően a büntetés-végrehajtási szervezet megkezdte a már meglévő 165 kilométer hosszúságú biztonsági határzár megerősítését és az új határvédelmi rendszer kiépítését a hódunai szakaszon

2022. Augusztus 11. 15:05, csütörtök | Helyi

Forgalmirend-változások augusztus 14-20 között

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy az augusztus 14-20 között az alábbi forgalmirend-változásokra számíthatnak: