Városlista
2021. október 15, péntek - Teréz

Hírek

2013. Február 25. 16:12, hétfő | Helyi
Forrás: - Andris -

Kamionstop éjszaka a vágóhídnál

Kamionstop éjszaka a vágóhídnál

Állatszállító kamionok nem hajthatnak be a Csólyosi útra este 10 és reggel 6 óra között

A napokban végre kihelyezésre kerültek azok a tiltó táblák városunknban, melyek szerint a jövőben este 10 óra és reggel 6 óra között nem hajthatnak be az állatszállító kamionok a Csólyosi útra. Parkolásukra az előbb említett út bevezető szakaszán nyílt lehetőség. Az elmúlt év novemberében a Kertváros és a Csólyosi út lakóinak kérésére a város képviselő-testülete a döntött a forgalmi rend változásáról.
A környékbeliek elmondása szerint a sertésszállító kamionok évek óta megkeserítik életüket. A novemberben zajló egyeztető megbeszélésen megszületett a döntés a behajtási tilalomról és a parkolóhely kijelöléséről. Mindemellett arról is határoztak, hogy amennyiben bűz szivárog ki a vágóhíd területéről, a cég illetékesei kötelesek azonnal kivizsgálni az okot a bejelentést követően és gondoskodniuk kell a bűz forrásának mielőbbi megszüntetéséről.

A városrész lakói bíznak abban, hogy az intézkedések végre eredményre vezetnek és elvárják a rendőrségtől, hogy rendszeresen ellenőrizzék és ha kell büntessék is meg a tilos helyen várakozó teherautósokat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:24, péntek | Helyi

Horgászboltba tört be a zsályakereskedő

2021. Október 15. 11:58, péntek | Helyi

Megyei bajnokok a József Attila Általános Iskola asztaliteniszezői

Régen látott sikert értek el a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diákjai a Diákolimpia Megyei Asztalitenisz döntőjén.

2021. Október 15. 11:54, péntek | Helyi

Régi zene - iskola új köntösben

Épület avató hangverseny lesz a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában 2021. október 22-én 17 órakor a művészeti iskola tanáraival az I. emeleti Koncertteremben.

2021. Október 15. 11:17, péntek | Helyi

Lakótelepi Futónapot tartott a Darvas Iskola

A Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola október 13-án rendezte meg hagyományos lakótelepi futónapját.