Városlista
2020. január 19, vasárnap - Sára

Hírek

2019. Január 26. 11:04, szombat | Helyi
Forrás: BAON

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

A járőröknek azt hazudta a férfi, hogy az utcán találta a zacskókat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2017. április 7-én 21 óra 23 perckor Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc utcában egy Renault Megane-t és vezetőjét ellenőrizték – írja a police.hu. Az intézkedés során a járőrök a sofőr ruházatát és autóját is átvizsgálták, mely során a nadrágjának egyik zsebéből előkerült három műanyag tasak.

A rendőrök K. Norbertet előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, ahol azzal védekezett, hogy igazoltatása előtt az utcában találta a zacskókat.

Az igazságügyi toxikológiai szakértői vélemény szerint a gyanúsított vizeletéből olyan hatóanyagot mutattak ki, amely kábítószernek minősül. Továbbá az igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt három műanyag tasakban lévő fehér porszerű anyag kábítószernek minősül.

A 30 éves férfival szemben – kábítószer birtoklása miatt – folytatott nyomozást befejezték a kiskunfélegyházi rendőrök, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

(Forrás: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 18. 17:05, szombat | Helyi

Milyen okai lehetnek a gyermekek agresszív viselkedésének?

A gyerekkori agresszív cselekedetek hátterének vizsgálatakor komplex megközelítést, egy összetett rendszert kell figyelembe venni – mondta Hal Melinda, a Semmelweis Egyetem pszichológusa.

2020. Január 18. 09:49, szombat | Helyi

Futás a mínuszokban – Mire figyeljenek a szabadban sportolók?

A szabadban végzett testmozgásról télen sem kell lemondanunk néhány egyszerű szabály betartásával, melyek az egészségünk megőrzésében segítenek.

2020. Január 17. 14:00, péntek | Helyi

Emlékkiállítás nyílt Kovács Ferencné Magony Ida festőművész alkotásaiból

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár ez évi első kiállítása a Magyar Kultúra Napjának alkalmából nyitotta meg kapuit január 15-én.

2020. Január 17. 10:39, péntek | Helyi

Kiemelkedő Batthyány-s eredmények a kecskeméti Bolyai Gimnázium tehetséggondozó versenyein

A Kecskeméti Bolyai János Gimnázium matematika munkaközössége hagyományaihoz híven a 2019/2020-as tanévben ismét meghirdette egyéni matematika versenyét a nyolcadikos tanulók részére.