Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2019. Január 26. 11:04, szombat | Helyi
Forrás: BAON

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

Kábítószert találtak a sofőrnél Félegyházán

A járőröknek azt hazudta a férfi, hogy az utcán találta a zacskókat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2017. április 7-én 21 óra 23 perckor Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc utcában egy Renault Megane-t és vezetőjét ellenőrizték – írja a police.hu. Az intézkedés során a járőrök a sofőr ruházatát és autóját is átvizsgálták, mely során a nadrágjának egyik zsebéből előkerült három műanyag tasak.

A rendőrök K. Norbertet előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, ahol azzal védekezett, hogy igazoltatása előtt az utcában találta a zacskókat.

Az igazságügyi toxikológiai szakértői vélemény szerint a gyanúsított vizeletéből olyan hatóanyagot mutattak ki, amely kábítószernek minősül. Továbbá az igazságügyi vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt három műanyag tasakban lévő fehér porszerű anyag kábítószernek minősül.

A 30 éves férfival szemben – kábítószer birtoklása miatt – folytatott nyomozást befejezték a kiskunfélegyházi rendőrök, és a keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

(Forrás: BAON)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Könyvbemutatót és kézihajtányversenyt rendeznek Bugacon a hétvégén

A program augusztus 8-án 10 órakor kezdődik.

2020. Augusztus 06. 09:15, csütörtök | Helyi

Nem játék, kerülni kell! - elkezdték a magyar turisták felkészítését a medvékre

A Bükki Nemzeti Park részletes tájékoztatója azt mutatja, hogy immár számos magyarországi turistaúton reális esélyünk van találkozni vele.

2020. Augusztus 06. 09:11, csütörtök | Helyi

Visszatér a száraz, nyári idő

Kora délelőtt délnyugaton lehet erősen felhős ég, errefelé fordulhat elő zápor, zivatar, de a nap nagy részében száraz, meleg idő várható – olvasható a met.hu előrejelzésében.

2020. Augusztus 06. 09:08, csütörtök | Helyi

Az eső miatt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat az Alföldön

Csütörtöktől megszűnik a tűzgyújtási tilalom az Alföldön, mert az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően csökkent a tűzveszély az erdőkben és a mezőgazdasági területeken