Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2014. November 02. 12:20, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kábítószert és lőfegyvert foglaltak le Kiskunhalason

Kábítószert és lőfegyvert foglaltak le Kiskunhalason

Kábítószert és egy hatástalanított fegyvert találtak és foglaltak le a rendőrök Kiskunhalason.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított B. István 32 éves kiskunhalasi lakos ellen.

Kiskunhalas egyik parkolójában 2014. október 31-én 19 órakor egy közúti ellenőrzés során a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai igazoltatták B. Istvánt. A férfi ruházatának átvizsgálásakor nadrágjának zsebéből 0,5 gramm kábítószer tesztre pozitívan reagáló kokain találtak az egyenruhások.
A gyanúsítottnál tartott házkutatás során 74 gramm kábítószergyanús fehér port és egy hatástalanított fegyvert találtak és foglaltak le a nyomozók.
A lefoglalt anyagokat és fegyvert szakértő vizsgálja. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 19. 12:00, szombat | Kék hírek

Harmincmillió forint értékű csempészcigarettát találtak Újkenézen

Elfogtak egy 39 éves újkenézi férfit, akinek a házában több mint 31 millió forint értékű csempészcigarettát talált a rendőrség és az adóhatóság

2021. Június 18. 18:12, péntek | Kék hírek

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vettek egy rendőri vezetőt

Korrupciógyanú miatt őrizetbe vett a Központi Nyomozó Főügyészség egy rendőri gazdasági vezetőt - tájékoztatta a szervezet vezetője pénteken az MTI-t.

2021. Június 18. 08:00, péntek | Kék hírek

Gyilkossággal fenyegetőzve zsarolt pénzt egy zalai pár

Gyilkossággal fenyegetőzve, álnév mögé bújva zsarolt ki pénzt ismerősüktől egy zalai nő és a párja, akik két-két év felfüggesztett börtönbüntetést kaptak

2021. Június 17. 14:09, csütörtök | Kék hírek

Fegyházbüntetést szabott ki a bíróság két, tizenéveseket kirabló férfira

Három rendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettében, illetve annak kísérletében, valamint kényszerítés bűntettében bűnösnek mondott ki és fegyházbüntetésre ítélt két férfit a Szombathelyi Járásbíróság