Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2013. Június 20. 13:08, csütörtök | Helyi
Forrás: BMRFK

Kábítószer szüretelés közben lepték meg a rendőrök

Kábítószer szüretelés közben lepték meg a rendőrök

Lakóhelyétől kb. 300 méterre lévő területen fogták el június 19-én a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói azt a férfit, aki éppen a hajnali órákban gyűjtötte be az ott általa termesztett kannabisz növényeket

Lakóhelyétől, egy tiszaalpári tanyától kb. 300 méterre lévő területen fogták el június 19-én a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói azt a férfit, aki éppen a hajnali órákban gyűjtötte be az ott általa termesztett kannabisz növényeket. Zs. Róbert a tanyát bérelte, a tulajdonos nem tudott arról, hogy a tanyája közelében a férfi kábítószert nevelt, ápolt. A tanyában a szemle alkalmával a termesztéshez szükséges növényvédő szereket és táptalajt, földet is találtak a rendőrök.

A 8 X 20 méter nagyságú földterületen pedig összesen 254 tő, kb. 80 – 100 centiméter magasságú kannabisz növény volt. A növényi egyedeket és a termesztéshez használt felszerelést a rendőrség lefoglalta. A helyszínre érkezett botanikus szakértő előzetes véleménye alapján a kábítószer értéke kb. 90 millió forint. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást Zs. Róbert 47 éves tiszaalpári lakos ellen jelentős mennyiségre elkövetett visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 07. 15:06, szerda | Helyi

Jövő hét elejére országszerte megérkezhet a tél

Mediterrán ciklon hoz csapadékos időt hétvégére, vasárnaptól a ciklon hátoldalán egyre hidegebb levegő érkezhet, havazásra is van esély -írja az időkép.hu.

2022. December 07. 15:02, szerda | Helyi

Csaló SMS-ekre figyelmeztet az OTP

Csalók küldenek SMS-üzeneteket, látszólag az OTP nevében, így a bank azt kéri: senki ne kattintson az azokban szereplő linkekre - közölte az OTP.

2022. December 07. 15:00, szerda | Helyi

Nagy tételben, feketén főzte a pálinkát a kiskunfélegyházi férfi

A vádlott az ellenőrzéskor a gazdasági épületben egy 120 literes fém desztilláló berendezés segítségével éppen pálinkát főzött.

2022. December 07. 14:57, szerda | Helyi

Jótékonysági ételosztások a városban

Ingyenes ételosztással segítik a rászorulókat városi szervezetek és az önkormányzat munkatársai az alábbi időpontokban.