Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Február 22. 18:03, kedd | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció:fb.com/SzigeszFesztivál

Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala is fellép

Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala is fellép

Justin Bieber, Calvin Harris, a Tame Impala, Sam Fender és Anne-Marie is fellép az idei Sziget fesztiválon, amelyet augusztus 10-től 15-ig rendeznek.

A korábban bejelentett negyven fellépő mellett újabb mintegy harminc előadó koncertje került a programba - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A most bejelentett nevek közül kiemelkedik a tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár, Justin Bieber, aki Justice című világkörüli turnéja keretében 2023 márciusában a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni.

Érkezik a világ legjobb dj-i közé tartozó skót Calvin Harris, aki a 2014-es Sziget fesztivál záróbuliján adott műsort.

Az idei Szigetre több előadó érkezik friss lemezanyagával. Az ausztrál Tame Impala a The Slow Rush című albumát mutatja be a fesztiválon, a legígéretesebb tehetségek közé tartozó Sam Fender, aki az idei Brit Awards-on a legjobb brit alternatív/rock előadó díját nyerte el, Seventeen Going Under című új lemezét promotálja a fesztiválon. Friss albummal, a 2021-ben megjelent Therapy című anyaggal érkezik a szintén brit Anne-Marie, jön továbbá Holly Humberstone, valamint a német ütősökből és fúvósokból álló techno csapat, a Meute is.

A kedden közzétett fellépői listán szerepel továbbá Steve Aoki, Nina Kraviz, a Milky Chance,
Bad Gyal, a Channel Tres, a Kensington, az Ofenbach, Mezerg, Noga Erez, Seth Troxler, Kölsch, Folamour, Role Model, Cate Le Bon, Tourist, Myd, Remi Wolf, Alfie Templeman, Kid Francescoli, Denis Sulta & Mella Dee, illetve a Dirtyphonics.

A szervezők korábban már bejelentették mások mellett az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings of Leon, a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi koncertjét az idei Szigeten.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.