Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2014. Május 08. 12:31, csütörtök | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Júniusban költöznek a mentők

Júniusban költöznek a mentők

A tervek szerint május végére befejeződik a volt kommendáns hivatal épület földszintjének rekonstrukciója. A felújított épületszárnyba júniusban költöznek be a mentők.

A tervek szerint május végére befejeződik a volt kommendáns hivatal épület földszintjének rekonstrukciója. A felújított épületszárnyba júniusban költöznek be a mentők. Az épület homlokzatának teljes felújításával június végére végeznek a szakemberek.

A munkálatokra 5 millió forintot biztosított idei költségvetésében a képviselő-testület. A projekt keretében korszerűsítik a központi fűtésrendszert, új vizesblokkokat alakítanak ki, elvégzik a helyiségek festését, oxigéntárolót és eszközmosót létesítenek. Rendezik, belső parkolásra teszik alkalmassá a belső udvart. A rekonstrukció befejezése után költöznek az épületbe a mentők a mentőállomás felújításnak idejére. A megújult ingatlanrész használatáért a mentőszolgálat bérleti díjat fizet.
Az Új Széchényi Tervnek köszönhetően az országban 22 mentőállomás épül, 60 pedig megújul, közöttük a kiskunfélegyházi is. A fejlesztésből városunk többszörösen is profitál, hisz a napokban új mentőautó állt szolgálatba Kiskunfélegyházán. Korszerűsödik a mentőállomás és befejeződhet a volt kommendáns hivatal földszintjének és külső homlokzatának felújítása –mondta el lapunk érdeklődésre Kapus Krisztián polgármester.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 07:44, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 21. - Húsvét 4. vasárnapja HIVATÁSOK VASÁRNAPJA

2024. Április 21. 07:43, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 21. - Húsvét 4. vasárnapja KÖNYÖRGŐNAP PAPI HÍVATÁSOKÉRT

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg Városi Diáksport Bizottság a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.