Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2013. November 15. 16:25, péntek | Helyi
Forrás: RádióSmile

Jubilál a Rádió Smile

Jubilál a Rádió Smile

November 15-én lett 5 éves a kiskunfélegyházi Rádió Smile.

November 15-én lett 5 éves a kiskunfélegyházi Rádió Smile. A ma reggeli műsorban beszélgettek volt kollégákkal, jelenlegi munkatársakkal az elmúlt 5 év legemlékezetesebb pillanatairól. A stúdióban vendégük volt a szintén kiskunfélegyházi A Láma Dalai zenekar, akik többek között felléptek már a SZIN-en és a SZIGET Fesztiválokon is. Ők az épp készülő 3 számos maxilemez dalaiból vittek mintákat, amelyeket így először náluk hallhatott a nagyérdemű. Ott volt a szintén 5 éves, a 2012-es Voltfólió díj II. helyezett majd idén a Legjobb Vidéki Koncertklub címet is elnyert ROCKTÁR Koncertklub vezetője, Ónodi Árpád, aki korábban maga is rádiózott (természetesen rock zenei műsora volt). A Shaker műsor utolsó fél órájában pedig Boros Lajos is köszöntötte a szülinapos rádiót és hallgatóit, aki épp útközben volt a fővárosban, és telefonon jelentkezett be a műsorba. A vendégekkel készült beszélgetések a Rádió Smile Soundcloud oldalán visszahallgathatóak.

Minden marad a régiben!

Az 5 éves születésnap legnagyobb ajándéka pedig kétség kívül az, hogy a Fővárosi Törvényszék 2013. október 15-i , II.fokú, jogerős döntése értelmében az NMHH Médiatanácsa hibázott akkor, amikor 2011. decemberi ülésén nem kívánta átalakítani Hatósági Szerződéssé, a rádió korábban már 2016 tavaszáig érvényes szerződését, valamint az akkor még érvényeset azonnali hatállyal felbontotta. Így a rádiónak rövidesen új, már hatósági szerződése lesz, amivel zavartalanul működhet tovább, és végre indulhat azokon a pályázatokon is, amelyekre eddig – a szerződés hiányában – nem volt lehetősége.

A nehézségek ellenére a partnerek segítségével főleg IT fejlesztéseket hajtott végre a rádió vezetősége, így a teljes adásláncban működő géppark lecserélésére került sor.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 12:54, kedd | Helyi

Újabb katonai középiskolák jöhetnek, a sorkatonaság azonban még nem téma

Akár tíz honvédelmi középiskola, kollégium is működhet a közeljövőben, de a kötelező sorkatonaság most nincs napirenden - tudta meg a Népszava.

2020. Június 02. 11:40, kedd | Helyi

A szomjoltó mellé ínycsiklandó hamburgerrel is szolgálnak az Ágyúban

Majd egy éve nyitotta meg kapuit az Ágyú Kézműves Sörgaléria a Rocktár mellett és azóta is városunk közkedvelt szórakozóhelye.

2020. Június 02. 09:09, kedd | Helyi

Június 5-ére tervezik a strand nyitását

Június 5-ével megnyithat a Félegyházi Termál Parkfürdő strand részlege, azonban ez az időjárási viszonyok függvényében változhat.

2020. Június 02. 08:17, kedd | Helyi

Újraindulnak a szűrővizsgálatok

Több tízezer elmaradt szűrővizsgálatot kell bepótolni a következő hetekben.